İlköğretim Haftası Urla’da Coşkuyla Kutlandı

İlköğretim Haftası Urla’da Coşkuyla Kutlandı

Yeni eğitim-öğretim yılının başladığı 15-19 Eylül İlköğretim Haftası dolayısıyla Urla’da kutlama töreni gerçekleşti.

- Yeni eğitim-öğretim yılının başladığı 15-19 Eylül İlköğretim Haftası dolayısıyla Urla’da kutlama töreni gerçekleşti.

Şehit Kemal İlkokulu’nda yapılan kutlama törenine Urla İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Şehit Kemal İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz “Son yıllarda sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile eğitimde ciddi adımlar atıldı. Öğrencilerimiz, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkartacak, geleceğimizin teminatısınız. Bizi bugünlerden daha iyi konumlara getireceğinize eminim. Yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun” dedi. Gündüz, konuşmasına Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder” sözleriyle son verdi.

“ÇOCUKLARIMIZ RAHAT OKUSUN DİYE ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

“2014-2015 eğitim-öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize hayırlı uğurlu olsun” diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar “Çocuklarımız bizim her şeyimiz. İlçe Milli Eğitim ile birlikte çocuklarımız daha rahat okusun diye birlikte çalışmalar yapıyoruz. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yıllarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Şehit Kemal İlkokulu öğrencileri İlköğretim Haftası için hazırladıkları şiir, şarkı ve gösterilerini sundular. 3. sınıf öğrencilerinin “Atatürk” şarkıları dinleyenlere duygulu anlar yaşatırken, 4. Sınıf öğrencilerinin zeybek gösterileri izlemeye değerdi. Okula yeni başlayan öğrencilerin bayraklarını 4. Sınıf öğrencilerinden teslim aldığı kutlama, 10. Yıl Marşı ile son buldu.

Etkinlikten sonra okulu gezen Başkan Uyar öğrencilere Urla Belediyesi adına kırtasiye malzemesi dağıttı.

İLKÖĞRETİM HAFTASI URLA’DA COŞKUYLA KUTLANDI

İLKÖĞRETİM HAFTASI URLA’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.