ILSC dil okulları ile başarıya ulaşın

ILSC dil okulları ile başarıya ulaşın

İyi bir kariyere sahip olabilmenin en temel yollarından biri de yabancı dil bilmekten geçer.

Yabancı dil bilen insanlar, gerek iş alanlarında, gerek eğitim alanında gerekse de sosyal hayatta bilmeyenlere göre daha fazla el üstünde tutulurlar. Günümüz ihtiyaçlarını değerlendirdiğimizde yabancı dil bilmenin önemi daha fazla artıyor, dünyanın uzak noktalarındaki mesafelerin kısalması, iletişim ağının herhangi bir sorun ile baş başa kalmamış olması gibi temel nedenlerin yanında iş sahalarının büyümesi de yabancı dil öğrenmeyi bir anlamda zorunlu hale getiriyor. Günümüzde, İngilizce veya diğer yabancı dillerle ilgili eğitim veren çok sayıda kurum bulunmaktadır. Gerek Türkiye’de gerekse de farklı ülkelerde dil eğitimi veren bu kurumlardan bazıları alanlarında yüksek ihtisas sahibi eğiticilere sahip iken bazıları da çok fazla ismini duyurmayı başaramamış kurumlardır. Burada düşünülmesi gereken en önemli konu, nasıl bir dokulu seçmeliyim veya hangi dil okulunu tercih etmeliyim olmalıdır. Avustralya, resmi dili İngilizce olan bir ülkedir, sıcakkanlı vatandaşları ile dışarıdan gelen insanlara karşı sıcak tavırlar sergileyen bu ülke halkına ek olarak burada verilen eğitimler de ciddi anlamda kalitesinden söz ettirmektedir. Özellikle ILSC dil okulları bu alanda kendinden yeterince söz ettirmeyi başaran bir dil okulu olup beklentileri en üst seviyeden sunmaktadır. Bu da gerek Türkiye’den gerekse de diğer ülkelerden her yıl binlerce öğrencinin burada eğitim almak istemelerini tetiklemektedir.

ILSC dil okulları kaliteli mi?

1991 yılında ilk olarak Kanada’nın Toronto kentinde kurulan ILSC, kurulduğu günden bu yana dil eğitimi alanında sürekli başarılarıyla kendinden söz ettirmeyi hedefleyen ve bu hedefine en iyi şekilde ulaşmayı başaran dil okullarından biridir. 29 yıllık bir geçmişe sahip olması aslında dil okulunun ne denli eğitim kalitesine sahip olduğunu açık bir şekilde gösteriyor. Kısa sürede dünyanın farklı ülkelerinde de şubelerini oluşturan dil okulu; gerek eğitimcileri ile gerekse de okuldaki diğer hizmetleri ile başarmak isteyenlerin beklentilerini en üst seviyeden sunmaktadır. Genel İngilizce, yoğunlaştırılmış İngilizce, akademik İngilizce, mesleki İngilizce ve iş İngilizcesi gibi pek çok program seçeneği ile öğrencilere hitap eden ILSC dil okulları, Avustralya’daki şubesi ile de yine gözleri üzerine çekmeyi başarıyor. Avustralya’nın cazip bir ülke olması, yaşam koşullarının diğer ülkelere göre daha kaliteli olması ve maliyetlerin de yine diğer ülkelere nazaran daha uygun olması, öğrencilerin dil eğitimi için bu ülkeyi tercih etmelerini etkiliyor. Tabi sadece bu saydıklarımızla değil, Avustralya’nın yaşam kalitesi, ulaşım, iletişim ve teknoloji alanında da kendini göstermektedir. Her ne kadar amaç dil öğrenmek olsa da uzun süre bir ülkede zaman geçirilecekse ülkenin yaşam değerlerinin kişiye uyup uymadığını sorgulamadan karar vermek kesinlikle doğru bir şey değildir.

ILSC dil okulu kayıt

Her ülkenin kendine göre belirlediği bir kayıt dönemi vardır, bazen bu durum okullara göre bile değişebilmektedir. Bu yüzden hem ekonomik fiyatlarla dil öğrenmek hem de kayıt dönemini kaçırmamak için dil okullarının kayıt dönemlerini yakından takip etmeniz gerekir. ILSC dil okulları konusunda uzun zamanların deneyim ve başarısına sahip olan yurtdışı eğitim danışmanlarımız ile iletişime geçerek kayıt dönemleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilir, indirimli kampanyaların hangi dönemde uygulanacağı ile ilgili kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz. İngilizce dil eğitiminde başarılı sonuçlara ulaşmak için bizi aramadan karar vermeyin.

https://www.auegitim.com/ilsc-dil-okullari/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.