İncilipınar’da üst yapı çalışmaları başladı

İncilipınar’da üst yapı çalışmaları başladı

Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediyesi, Deliktaş Mahallesi’nde başlatılan üst yapı çalışmalarına İncilipınar Mahallesi ile devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürlesin, “1 yılda bitirmey...

Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediyesi, Deliktaş Mahallesi’nde başlatılan üst yapı çalışmalarına İncilipınar Mahallesi ile devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürlesin, “1 yılda bitirmeyi planladığımız üst yapı çalışmalarımıza İncilipınar Mahallemizde de başladık" dedi.

Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, alt yapısı tamamlanan Deliktaş, İncilipınar, Fatih ve Cumhuriyet Mahallelerinde üst yapı çalışmalarını 2018 yılının sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını söyledi.

Geçtiğimiz ay Deliktaş Mahallesi’nden başlanan üst yapı atağının ikinci aşaması olan İncilipınar Mahallesi’nde de çalışmaları başlatan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe genelinde çalışmaların devam edeceğini söyledi. Alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde üst yapıya hız verdiklerini belirten Başkan Gürlesin, "Pamukkale belediyesi olarak alt yapısı biten mahallerimizde birer birer üst yapı çalışmalarına bekliyoruz. Bugün itibariyle İncilipınar mahallemizin üst yapısına başlıyoruz. Bize ait bölgelerde alt yapısı biten İncilipınar, Cumhuriyet, Fatih ve Deliktaş mahallelerimizde toplam 85 milyon TL’lik yatırım yapmış olacağız. Çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu çalışmaları ihale şartnamemize göre 375 günde yani 2018’in Kasım Ayı’nda bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üst yapı çalışmaları hakkında sık sık muhtarlığında bilgilendirileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.