İncirliova Belediyesi’ne Araç Bağışı

İncirliova Belediyesi’ne Araç Bağışı

Aydın’da bir inşaat firması, İncirliova’da engelli vatandaşların kullanımına tahsis edilmek üzere bir adet aracı belediyeye hibe etti.

Aydın’da bir inşaat firması, İncirliova’da engelli vatandaşların kullanımına tahsis edilmek üzere bir adet aracı belediyeye hibe etti.

Özsubaşı Ailesi’nin böyle duyarlı bir davranış sergilemesinden dolayı kendilerine teşekkür ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Sizler gibi hayırsever vatandaşlarımızın olmasından dolayı son derece mutluyum. Engelsiz bir yaşam için sadece resmi kurumların çalışmaları yetmez. Sizin gibi duyarlı hayırsever vatandaşlarımızın yanı sıra toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece tüm engelleri birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Söz konusu hibe edilen aracın anahtarını Başkan Kale’ye takdim eden Özsubaşı Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salim Subaşı ise; “Gürşat Bey’in engelli vatandaşlarımızın sorunlarına duyarsız kalmayarak her şartta onlarla iç içe olması ve onların sorunlarını çözüme kavuşturmak adına çaba sarf etmesi bizlere ışık olmuştur. Geçtiğimiz günlerde İncirliova Belediye Başkanlığı’nın engelli vatandaşlarımızın kullanımına tahsis edilmek üzere bir adet araç almayı planladığını öğrendik. Kendileriyle yaptığımız görüşmelerde bu aracı Özsubaşı Ailesi olarak kendilerine tahsis etmekten onur duyacağımızı bildirdik. Başkanımız da önerimizi geri çevirmemesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendilerine çalışmalarında başarılar dilerken, bu aracın engelli kardeşlerimizin yaşadığı ulaşım sıkıntısına bir nebze de olsa çözüm bulacağını biliyor olmaktan onur duyuyorum” şeklinde konuştu.

KALE’DEN ENGELSİZ PARK MÜJDESİ

İncirliova Belediye Başkanlığı olarak, engelli vatandaşların sosyal yaşama dahil olması, onların yaşadığı sıkıntıların en aza indirilmesi için her zaman özveriyle çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Belediye Başkanı Kale; “Engelli kardeşlerimin yaşadığı sıkıntı ve sorunları yakinen bilmekteyim. Benim, tek düşüncem var. O da engelsiz bir yaşam için mücadele etmek. Bugüne kadar engelli vatandaşlarımız için imkanlarımız dahilinde acizane hizmetleri kendilerine sunma gayretinde olduk. Bugün, hibe edilen aracı da engelli kardeşlerimizin sosyal yaşama daha fazla dahil olması için kullanacağız. Yine İncirliova Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için Engelsiz Yaşam Parkı Projemizi de hayata geçireceğiz. Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan Şehit Şaban Bozkurt Parkı’nda gerekli çalışmalarımız önümüzdeki günlerde tamamlayacağız. Böylelikle ilçemizde bir ilki daha gerçekleştirerek sadece engelli vatandaşlarımız ile ailelerinin kullanabileceği bir sosyal tesisi de hizmete açmış olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.