İncirliova Belediyespor Yol Haritasını Belirleyecek

İncirliova Belediyespor Yol Haritasını Belirleyecek

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta ilk yarıyı dipte tamamlayan İncirliova Belediyespor, en yakın rakibiyle olan 7 puanlık farkı kapatmaya çalışacak.

- Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta ilk yarıyı dipte tamamlayan İncirliova Belediyespor, en yakın rakibiyle olan 7 puanlık farkı kapatmaya çalışacak.

Son oynadıkları ve 1-1’lik skorla berabere kaldıkları Narlıdere Belediyespor maçını değerlendiren İncirliova Belediyespor’un antrenörü Halit Karadeniz, “Mutlak galibiyet düşüncesi ile çıktığımız bir maçtı. Fakat istediğimiz skoru alamadık. Çok üzgünüz”dedi.

5 net gol pozisyonunu değerlendiremediklerini belirten Karadeniz, “Çok önemli bir 3 puanı kaybettik. Futbolun garip bir oyun olduğunu anladığımız bir maçtı. O kadar gol pozisyonu kaçırmamıza rağmen 90+2’de kalecimizin penaltıyı kurtarmasıyla giden 2 puana üzülürken, aldığımız 1 puana sevinir duruma geldik.Futbolcularımızı bunca sıkıntıya rağmen göstermiş oldukları mücadeleden, onurlu ve karakterli duruşlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İlk yarıyı hiç istemediğimiz bir konumda bitirdik. Bu hafta yönetim kurulu ile yapılacak transferler ve ikinci yarı için bir toplantı yapacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.