İncirliova MHP’den Azerbaycan’a bayraklı destek!

İncirliova MHP’den Azerbaycan’a bayraklı destek!

Aydın’ın İncirliova ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova İlçe Teşkilatı, Azerbaycan'ın yanındayız mesajı vermek için esnaflara Azerbaycan Bayrağı hediye etti.

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarını ve Azerbaycan topraklarını işgal etmesine tepki göstermek isteyen MHP İncirliova İlçe Teşkilatı, esnafa Azerbaycam bayrağı hediye ederek Azerbaycan'ın Karabağ bölgesini Ermenistan'dan kurtarmak için başlattığı operasyonlara esnafla birlikte Azerbaycan'ın yanındayız mesajı verdi.

MHP İncirliova yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte esnaflara Azerbaycan Bayrağı hediye eden MHP İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, Azerbaycan'ın yanında olduğunu göstermek için böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi.

Esnafların hediye edilen Azerbaycan Bayrağını işyerine astıklarını kaydeden MHP’li Tanrıkulu, “Bugün İncirliovalı esnaflarımızla bir araya geldik. Azerbaycanlı kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını göstermek adına Azerbaycan Bayraklarını esnafımıza hediye ettik. Esnaflarımızın olumlu tepkileri ve duaları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İki Devlet Tek Millet olarak Azerbaycan'a desteğimizi her daim sürdüreceğiz. Allah'ın izniyle Türk yurdu Karabağ en kısa sürede işgalden kurtulacaktır” dedi.

y-(1).jpgy-(2).jpg

mhp-incirliova,-esnafa-azerbaycan-bayragi-dagitti.jpgmhp-incirliova,-esnafa-azerbaycan-bayragi-dagitti-002.jpgmhp-incirliova,-esnafa-azerbaycan-bayragi-dagitti-003.jpgmhp-incirliova,-esnafa-azerbaycan-bayragi-dagitti-004.jpgmhp-incirliova,-esnafa-azerbaycan-bayragi-dagitti-005.jpgmhp-incirliova,-esnafa-azerbaycan-bayragi-dagitti-006.jpgmhp-incirliova,-esnafa-azerbaycan-bayragi-dagitti-007.jpgmhp-incirliova,-esnafa-azerbaycan-bayragi-dagitti-008.jpgmhp-incirliova,-esnafa-azerbaycan-bayragi-dagitti-009.jpgmhp-incirliova,-esnafa-azerbaycan-bayragi-dagitti-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.