İncirliova’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

İncirliova’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Aydın’ın İncirliova ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan kutlama törenleri akabin...

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Aydın’ın İncirliova ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan kutlama törenleri akabinde İncirliova Kaymakamı Ediz Sürü, İlçe Kaymakamlık makamında tebrigatları kabul etti.

Düzenlenen Çelenk Koyma Törenine İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İncirliova İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yüksel Akbaş, İncirliova Belediye Başkan Yardımcıları Baki Aslantaş, Yalçın Sarı, MHP İncirliova İlçe Başkanı Ali Şahin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İncirliova İlçe Başkanı Göksel Dedeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İncirliova İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çeşitli resmi kurum ve kuruluşların daire amirleriyle sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

“EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR DESTANDIR”

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale çelenk koyma törenleri sonrasında 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamasında milli birlik ve beraberliğe vurguda bulundu. Başkan Kale; “Şüphesiz ki Türk milletini tarihten silmek isteyen iç ve dış güçlere karşı verdiğimiz Kurtuluş Savaşı tarihe altın harflerle yazılmış eşi ve benzeri olmayan bir kahramanlık destanıdır. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk Önderliğindeki Türk Milleti, birlik ve beraberliğiyle her şartta var olacağını göstermiştir. Türk Milleti İstiklal Harbi’nde gösterdiği milli ruh tüm dünyaya örnek olmuştur. Son zamanlarda ülkemizin içinde bulunduğu terör saldırılarıyla birlikte kutsal vatan toprağını savunmakta gözlerini kırpmadan canlarını ve kanlarını feda eden tüm güvenlik güçlerimize minnettarız. Başta Kurtuluş Savaşı olmak üzere bugüne kadar vatan savunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, kahraman gazilerimize minnettarız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anarken Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.