İncirliova’da larva mücadelesi başlatıldı

İncirliova’da larva mücadelesi başlatıldı

İncirliova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde larva mücadelesi başlattı.Larva mücadelesini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Halkımızın sağlığını korumak, çevre güvenli...

İncirliova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde larva mücadelesi başlattı.

Larva mücadelesini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Halkımızın sağlığını korumak, çevre güvenliğini almak adına başlattığımız bu çalışmalarla yaz aylarında yoğun olarak görülen sivrisinek ve haşerelere karşı ciddi bir mücadeleyi gerçekleştirmiş olacağız. Temizlik işleri müdürlüğümüz ilçemiz genelindeki tüm durgun sular, kanalizasyon logar girişleri, bataklıklar, dere ve çay kenarları, karasinek üreme yerleri, çöp konteynırlarının içlerini ilaçlama ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirecektir” dedi.

İlçe genelinde özellikle yaz aylarında yaşanılan sivrisinek, haşere, karasineklerle mücadelenin larvadan geçtiğine vurguda bulunan Başkan Gürşat Kale; “Yaz aylarında ilaçlanmalarımız devam edecektir. Bizler, şuan başlattığımız bu çalışmalarla sorunun kaynağına ineceğiz. Böylece vatandaşlarımız yaz aylarında daha rahat geçireceklerdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.