İncirliova’da Yollar Çamurdan Kurtuluyor

İncirliova’da Yollar Çamurdan Kurtuluyor

İncirliova Belediyesi Fen İşleri Yol Yapım Ekipleri tarafından geçtiğimiz ay yapımına başlanılan Sınırteke Mahallesi Çerkez Caddesi ile Yazıdere Mahallesi Mezarlık yolu tamamlanma aşamasına geldi.Sını...

İncirliova Belediyesi Fen İşleri Yol Yapım Ekipleri tarafından geçtiğimiz ay yapımına başlanılan Sınırteke Mahallesi Çerkez Caddesi ile Yazıdere Mahallesi Mezarlık yolu tamamlanma aşamasına geldi.

Sınırteke Mahallesi Çerkez Caddesi ile Yazıdere Mahallesi Mezarlık yolluna ilişkin bir açıklamada bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda her iki mahallemizde yapımına başladığımız yollarımız tamamlanma aşamasına gelmiştir. Yaklaşık 4 bin 200 metrekare olan bu iki yolumuz tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız çamurdan kurtulmuş olacaktır. Bugüne kader acil ihtiyaçlar kapsamında 18 bin metrekare bir parke taşı döşeme işi ile 5 bin metrekare de tamirat bakım çalışmasını gerçekleştirdik. 2015 yılı içerisinde daha sistemli bir şekilde çalışarak ilçemiz genelinde yaklaşık 45 bin metrekare yolumuzu daha tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına tahsis etmeyi planlıyoruz. İnşallah beş yıl içerisinde görev alanımız ve sorumluluğumuzda bulunan tüm cadde ve sokaklarımızdaki parke taşı döşeme işlerini tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.