İngilizlerin “Huysuz Virjini“ Marmaris’te Hayatını Kaybetti

İngilizlerin “Huysuz Virjini“ Marmaris’te Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir restoranda 11 yıldır kadın kılığında şov yapan ve “İngiliz Huysuz Virjin” olarak tanınan Michael John Daniels, sokakta ağır yaralı olarak bulundu. Beyin kanaması geçiren Daniels, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

- Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir restoranda 11 yıldır kadın kılığında şov yapan ve “İngiliz Huysuz Virjin” olarak tanınan Michael John Daniels, sokakta ağır yaralı olarak bulundu. Beyin kanaması geçiren Daniels, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Marmaris’in İçmeler Mahallesi'nde bir restoranda, 11 yıldır yaz aylarında kadın kılığına girerek şov yapan 48 yaşındaki Michael John Daniels, evine yakın bir yerde devriye gezen polisler tarafından kaldırımda başından yaralı halde bulundu. Düşerek kafasını kaldırıma çarptığı sanılan Daniels, polis ekiplerinin çağırdığı ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Çarpmanın etkisiyle beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Daniels, tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakımında doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.

Kabare gösterilerinde kadın kılığına girerek şarkılar söyleyen ve ünlü sanatçıların taklitlerini yaparak şovlar sunan Daniels'in, İngilitere'de "Funny Girls" isimli grupta yer aldığı, bu sayede üne kavuştuğu belirtildi. İngiltere'de televizyon şovlarına da katılan Daniels'in 2003'te tatile gelerek çok beğendiği Marmaris'e yerleştiği ve sanatına burada devam ettiği öğrenildi.

İlçedeki bazı eğlence yerlerinde sahne alan Daniels'e, İngiliz turistlerin yoğun ilgi gösterdiği kaydedildi. İngilizlerin, sanatçının şovunu izleyebilmek için kişi başı 60 avro ödedikleri ve günler öncesinden rezervasyonlar yaptırdıkları bildirildi. Daniesl’in ölüm haberini alan hayranları üzüntüye boğulurken, şov yaptığı restorana gelerek sahne bölümüne çiçek bırakıp mum yaktılar.

Daniels’in uzun yıllar İngiltere’deki eğlence mekanlarında şov yaptığı, son 11 yıldır da yaz aylarında Marmaris’te çalıştığı belirtildi. Daniels’in ilçede ünlü şovmen Seyfi Dursunoğlu’na benzetilerek “İngiltere’de Huysuz Virjin” olarak anıldığı öğrenildi. Yapılan otopside vücudunda yara ve darp izine rastlanmayan Daniels’in cenazesi memleketi İngiltere'ye gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.