Iphone 6s ekran değişimi nasıl yapılır?

Iphone 6s ekran değişimi nasıl yapılır?

iPhone cep telefonlarının ekranlarında yaşanılan kırılma, çatlama vb. her tülü sorunlar kolayca tamir edilebiliyor.

Kalitesi ve kullanım kolaylığı ile tanınan ancak ülkemizde Dolar ve Euro kurlarının yüksek olmasından kaynaklı olarak pahalılığı ile bilinen iPhone cep telefonlarının ekranlarında yaşanılan kırılma, çatlama vb. her tülü sorunlar Tufan İletişim ile kolayca tamir edilebilir.

Tufan İletişimiPhone 6s ekran değişimi konusunda alanında uzman çalışanlarıyla en hızlı ve güvenilir bir şekilde hizmet sunar.

iPhone 6s ekran değişikliklerinde izlenen yol nedir?

  • Öncelikle Iphone 6s ekran değişimine neden olan zarar ve deformasyonun büyüklüğü kısa sürede servisimiz tarafından belirlenir.
  • iPhone 6s’inizde sadece ön cam kırılması mı gerçekleşti yoksa aynı zamanda dokunmatik ve lcd ekranda mı zarar gördü tespit edilir.
  • Bu tespitlere göre en fazla yarım saat içerisinde akıllı telefonunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.

iPhone 6s ekran değişimi nasıl yapılır?

Tufan İletişim tamir, bakım ve teknik servis bölümünde Ayfon telefonlardan anlayan uzman teknisyenler vardır. Bu alanında profesyonel teknisyenlerin işini kolaylaştıran son teknoloji ekipmanlar kullanılır. Haliyle bu ekipmanlarla İphone 6s  kısa sürede tekrar kullanabilecek halde olur.

İphone 6s ekran fiyatı nedir?

Tufan İletişim kalite ve güvenin yanında hesaplı fiyatlarıyla da  müşteri memnuniyetini esas almıştır. iPhone 6s ekran değişimi fiyatımız 160 TL olup ücretsiz kargo ile Türkiye’nin her yerinden bize akıllı telefonlarınızı gönderebilirsiniz.

Eğer ekranınızda bir sorun yok sadece camda sıkıntınız varsa Tufan İletişim uzman ekibi camınızı da değiştirir. Sadece cam değiştirme 120 TL olup uygun fiyatlarımızla her hizmetimiz sizin memnuniyetiniz içindir.

iPhone 6s ekran değişiminden sonra garantisi var mı?

Tabii ki var. Cep telefonu hastanemizde yaptırdığınız bütün işlemler yedek parça ve işçilik garantisi olup 6 aylıkgenel garanti süresi vardır.

Tufan İletişim Ayfon 6s ekran değişiminde en kaliteli, sağlıklı ve  %100 orijinal ekran kullanır. Çünkü bu tarz kaliteli ekran değişimi iPhone akıllı cep telefonunu daha işlevli kullanmanızı sağlar. Ekran değişiminde kullanılan bütün parçalar orijinal kalite ekranlardan oluşur. Ekran değişiminden sonra ekibimiz tarafından bütün kontroller yapılır. Bu kontroller parlaklık, dokunmatik ve ekran kontrolleridir.

Bitti mi bitmedi?

Bu kadar işlemden sonra cep telefonunuza ücretsiz iphone 6s ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırıp size gönderiyoruz. 

Tufan İletişim ile iPhone ekran değişimi çok kolay.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.