İş Kadınlarından Kadın Bakanlara Kutlama

İş Kadınlarından Kadın Bakanlara Kutlama

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Meral Ercan, 64. Hükümet’in kadın bakanlarını kutladı.Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Meral Ercan, 64. Hükümet’in kadın bakanlarını kutladı.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkezi, 64. Hükümet’in kurulmasından dolayı iş dünyası olarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Konfederasyon Genel Merkez Sözcüsü Meral Ercan, yeni kurulan hükümette iki kadın bakanın görev almasının kadınları mutlu ettiğini ifade etti. Ercan, "Kabinede görev alan yeni kadın bakanlarımıza, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı hanımefendilere yeni görevlerinde başarılar dileriz" dedi.

Kuruluştan yapılan açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’ya SANKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un hayırlı olsun ziyaretinde bulunacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.