İş tuttuğu belediye başkanlarını tehdit etti!

İş tuttuğu belediye başkanlarını tehdit etti!

Aralarında Aydın Büyükşehir Belediyesinin de bulunduğu çok sayıda belediyede danışmanlık yapan; hakkında açılan FETÖ davası nedeniyle uzun süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Erkan Karaarslan iş tuttuğu belediye başkanlarını tehdit etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesindeki, “edimin ifasına fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma, kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği, kamu kurum veya kuruluşları ihalesine fesat karıştırma ve resmi evrakta sahtecilik” iddiasıyla Aydın Cumhuriyet Savcılığı tarafından açılan davalarda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte yargılanan; aralarında Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin de bulunduğu çok sayıda belediyeye danışmanlık yapan Erkan Karaarslan, bu defa sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

“KİMİN NEYİ NASIL YAPTIĞINI DETAYLICA BİLİYORUM”

Belediye başkanlarının kara kutusu Karaarslan yaptığı paylaşımda, “Kamu malını iç edenler ayrı. Kimin neyi nasıl yaptığını detaylıca biliyorum. Merak buyurmayınız bunları kimseye anlatmıyorum. Vakti zamanı geldiğinde sadece cumhuriyetin savcılarına anlatacağım” diyerek danışmanlığını yaptığı belediye başkanlarına tehdit savurdu.

“BELANIZI BENDEN BULMAYIN”

Karaarslan, belediye başkanlarını tehdit ettiği sosyal medya iletisinin ardından yeni bir paylaşımda bulundu. Karaarslan, “Gizli takipçilerim şunu bilsin ki hiç kimse ile ilgilenmiyorum. Çok yoğunum, işlerim çok, kendime yazdığım ödevler bitmiyor. Bugün olduğu gibi sabah 7 de yatıp 10 da kalkıyorum. Benim inancım şu ki Allah hakettiğinizi karşınıza çıkaracak. Belanızı benden bulmayın. Sadece” yorumunu yaptı.

Kimin neyi nasıl yaptığını detaylıca bilen Karaarslan’ın bildiklerini cumhuriyetin savcılarına anlatmak için neyi beklediği merak konusu oldu.

erkan-karaarslan-015.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum