İsabeyli Çarşı Camisinin Pencereleri Yenilendi

İsabeyli Çarşı Camisinin Pencereleri Yenilendi

Nazilli’de İsabeyli Çarşı Camisinin eski ve kullanışsız durumda bulunan pencereleri Nazilli Belediyesi tarafından değiştirilerek yerine yeni ve günümüz şartlarına uygun şekilde camiler için yapılan pl...

Nazilli’de İsabeyli Çarşı Camisinin eski ve kullanışsız durumda bulunan pencereleri Nazilli Belediyesi tarafından değiştirilerek yerine yeni ve günümüz şartlarına uygun şekilde camiler için yapılan plastik pencerelerle değiştirildi.

İsabeyli Mahallesi Çarşı Cami cemaatinin Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a cami pencerelerinin eski olduğunu bu nedenle özellikle kış aylarında camilerinde ısınma sorunu yaşandığını ayrıca pencerelerin dışarıdaki gürültüyü engellemede yetersiz kaldığını belirtmeleri üzerine Fen İşleri Müdürlüğüne talimat veren Başkan Alıcık, Cami pencerelerinin yenilenmesini istedi.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çarşı Camisinin eski ve yıpranmış tüm pencerelerini sökerek eski pencerelerin yerine özel imalat PVC plastik pencereler kullanılarak yeni pencereler takıldı. Çalışmaların sona ermesinin ardından takılan yeni pencereler ile ısı ve ses yalıtımı sorunlarının giderildiğini ifade eden cami görevlileri ve mahalle sakinleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.