İsabeyli Mahallesinin Çehresini Değiştiriyor

İsabeyli Mahallesinin Çehresini Değiştiriyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İsabeyli Mahallesinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.İsabeyli Mahallesi Özbay Caddesi ve Anaokulu Caddesinde ki eskimiş mevcut yolları parke taşı ile...

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İsabeyli Mahallesinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.

İsabeyli Mahallesi Özbay Caddesi ve Anaokulu Caddesinde ki eskimiş mevcut yolları parke taşı ile kaplayan Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesinin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Nazilli Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından geçtiğimiz ay içerisinde yapımına başlanan Özbay caddesinde yaklaşık 6500 metrekarelik ve Anaokulu caddesinde yaklaşık 1800 metrekarelik yollar önce eskiyen asfaltları kazınarak tamamen parke taşı ile kaplandı.

Her geçen gün İsabeyli Mahallesinin çehresini yapılan yeni çalışmalarla değiştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık yapılan yol yenileme çalışmalarını İsabeyli Muhtarı Birkan Şen, Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur, İsabeyli Mahallesi’nden Sorumlu Memur Şeref Özben, İmar Müdürü Koray Öden ve Park ve Bahçeler Müdürü Şükrü Irgat ile birlikte inceledi. İsabeyli Mahallesinde bu güne kadar yaklaşık 35 bin metrekarelik yol yenileme çalışması yapıldığını vurgulayan Başkan Alıcık Mahallede yeni yolların açılması ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini her yönü ile İsabeyli Mahallesinin çehresini değiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.