Devlet İçindeki Tertiplerde Rol Alanların Hesap Vereceği Döneme Girildi

"Devlet İçindeki Tertiplerde Rol Alanların Hesap Vereceği Döneme Girildi"

İzmir'de 16 Nisan 2013 tarihinde görülen, "Askeri Casusluk" davasına girmelerini engelleyen polis memurlarının şikayeti üzerine haklarında dava açılan İşçi Parti üyeleri, devlet içindeki tertiplerde rol alanların hesap vereceği döneme girildiğini söyledi.

- İzmir'de 16 Nisan 2013 tarihinde görülen, "Askeri Casusluk" davasına girmelerini engelleyen polis memurlarının şikayeti üzerine haklarında dava açılan İşçi Parti üyeleri, devlet içindeki tertiplerde rol alanların hesap vereceği döneme girildiğini söyledi.

Duruşma öncesi yaklaşık 30 kişinin yer aldığı grup adına tepkilerini dile getiren İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Avukat Hüseyin Tugay Şen, "Devlet içindeki tertiplerde rol alan savcıların, emniyet görevlilerinin hesap vereceği bir döneme girilmiştir. Bu hesap sorulana kadar taraf olduğumuzu ve bu konunun takipçisi olduğumuzu buradan bildiriyoruz. Fethullah Gülen örgütüne bağlı herkes, yargıdan ve emniyetten temizlenecek. Bu örgüte bağlı, devletin içine sızmış yapı temizleninceye kadar da hukuksal ve siyasi açıdan mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

İŞÇİ PARTİSİ'NDEN TEPKİ:

İŞÇİ PARTİSİ'NDEN TEPKİ:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.