İşitme Engelli Çiftin Düğün Mutluluğu

İşitme Engelli Çiftin Düğün Mutluluğu

Denizli’de, bir süre önce tanışarak birbirlerine aşık olan işitme engelli 24 yaşındaki Gökçe Keskin ile 20 yaşındaki Serpil Nur Kılınç, davul zurna ile eğlenerek dünyaevine girdi.

- Denizli’de, bir süre önce tanışarak birbirlerine aşık olan işitme engelli 24 yaşındaki Gökçe Keskin ile 20 yaşındaki Serpil Nur Kılınç, davul zurna ile eğlenerek dünyaevine girdi.

Denizli’de yaşayan işitme engelli Serpil Nur Kılınç sanal ortamda bir arkadaşının vasıtası ile tanıştığı Gökçe Keskin’e aşık oldu. Ailelerin de onayını alan işitme engelli çift evlenmeye karar verdi. Her ikisi de işitme engelli olan çiftin düğünleri davul zurna eşliğinde yapıldı. İlk dansı alkışlar arasında yapan genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Gece boyunca müziğin sesini duymasalar da davetliler ve aileleri ile birlikte dans edip oyun oynayan çift, gece sonunda da hediyeleri ve tebrikleri kabul etti.

İşitme engelli olmalarına rağmen hayata küsmediklerini belirten gelin Serpil Nur Kılınç, "Biz birbirimizi sevdik ve evlenmeye karar verdik. Sade bir düğün yapmayı düşünüyorduk ancak ailelerimiz ve dostlarımız için müzikli bir düğün yapalım dedik. Müziğin sesini duymasak da onlarla birlikte doyasıya eğlendik. Bizim gibi işitme engellilere tavsiyemiz mutluluklarını ertelemesinler. İçlerinden geldikleri gibi davransınlar" dedi.

İŞİTME ENGELLİ ÇİFTİN DÜĞÜN MUTLULUĞU

İŞİTME ENGELLİ ÇİFTİN DÜĞÜN MUTLULUĞU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.