İŞKUR Aydın’ın 4 ilçesindeki okullarda 181 kişiye iş verecek

İŞKUR Aydın’ın 4 ilçesindeki okullarda 181 kişiye iş verecek

Toplum Yararına Programı kapsamında Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilçe milli eğitim müdürlüklerine personel alınacak. Bu kapsamda Nazilli, Kuyucak, Buharkent, Bozdoğan ve Karacasu’da toplam 18...

Toplum Yararına Programı kapsamında Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilçe milli eğitim müdürlüklerine personel alınacak. Bu kapsamda Nazilli, Kuyucak, Buharkent, Bozdoğan ve Karacasu’da toplam 181 işçinin alımı yapılacak.

Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında ilçe milli eğitim müdürlüklerine personel alımı yapılacak. Bu kapsamda, Nazilli’de 73, Kuyucak’ta 35, Buharkent’te 18, Bozdoğan’da 30 ve Karacasu’da 25 kişi işe yerleştirilecek. Başvurular, bugün mesai bitimine kadar İŞKUR Nazilli Şubesine yapılabilecek.

18 yaşını tamamlamış olanlar, İŞKUR’a kayıtlı işsizler ile emekli ve malul aylığı almayanlar başvuruda bulunabilecek. Proje kapsamında işe 09 Ekim 2017 tarihinde başlanacak, 30 Haziran’da sona erecek. Nazilli Milli Eğitim seçmeleri 25 Eylül 2017 günü 09.00-12.00 saatleri arası Nazilli Öğretmenevi’nde gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.