Isparta’da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Isparta’da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Antalya karayolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazada hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü, bir saatlik çalışma sonrası yaralı olarak kurtarıldı.Kaza, çift yol...

Antalya karayolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazada hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü, bir saatlik çalışma sonrası yaralı olarak kurtarıldı.

Kaza, çift yol yapım çalışmalarının sürdüğü Isparta-Antalya karayolunun 11. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Kaya’nın (61) kullandığı 32 KC 529 plakalı boş arı kovanı yüklü pikap, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda Ahmet Yaman’ın kullandığı 32 HL 322 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Kazada yaralanan pikap sürücüsü İsmail Kaya ile araçta bulunan Aykut Çakmak (30) ve İsmail Öcal (55), Isparta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hurdaya dönen diğer aracın sürücüsü ise araçta sıkıştı. İki bacağı sıkışan ve bir bacağında kırık tespit edilen sürücünün araçtan çıkarılması için itfaiye ekipleri büyük çaba sarfetti. Yan yatan aracın tavanı makasla kesilerek, koltukla direksiyon arası genişletildi. Bir saat süren çalışmanın sonunda sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Ahmet Yaman, daha sonra ambulansla Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sürücünün kurtarılması sırasında dar ve kaygan yolda başka kazaların meydana gelmemesi için ekipler kontrollü geçişe izin verirken, trafikte zaman zaman tıkanmalar oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.