İstanbul Kumpanyası’ndan Aile Komedisi

İstanbul Kumpanyası’ndan Aile Komedisi

Fransız yazar Claude Magnier’in yazdığı, Tarık Şerbetçioğlu’nun tiyatroya uyarlayıp, yönettiği ’Karman Çorman’ adlı tiyatro oyunu İzmir’in Aliağa ilçesinde seyircisi ile buluşacak.Aliağa Belediyesi’ni...

Fransız yazar Claude Magnier’in yazdığı, Tarık Şerbetçioğlu’nun tiyatroya uyarlayıp, yönettiği ’Karman Çorman’ adlı tiyatro oyunu İzmir’in Aliağa ilçesinde seyircisi ile buluşacak.

Aliağa Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında tiyatro severler ile buluşacak oyun İstanbul Kumpanyası oyuncuları tarafından sahneye konulacak. Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunda, Ömer Gecü, Binnur Şerbetçioğlu, Yavuz Topoyan, Gizem Maraşlı, Serap Gür, Tuncay Vicnelioğlu, Hande Akkent, Deniz Noyan, Kaan Şahin ve Taner Tuncay gibi oyuncular rol alacak. Sahnelendiği günden beri büyük bir ilgi gören oyun, 6 Temmuz Pazartesi günü saat 22.00’de tiyatro severlerin karşısına çıkacak. 5 TL olarak belirlenen oyunun biletlerinin Aliağa Belediyesi Sanat Evi gişelerinden ve Biletix’ten temin edilebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.