İstanbul’da taksiciden örnek davranış

İstanbul’da taksiciden örnek davranış

Bağcılar’dan aldığı müşterisini Merter’e bırakan taksici Oğuz Kaan Ünver, araçta unutulan ve içerisinde yaklaşık 800 lira olan cüzdanı sahibine teslim etti. Cüzdanı alan genç taksiciye teşekkür ederke...

Bağcılar’dan aldığı müşterisini Merter’e bırakan taksici Oğuz Kaan Ünver, araçta unutulan ve içerisinde yaklaşık 800 lira olan cüzdanı sahibine teslim etti. Cüzdanı alan genç taksiciye teşekkür ederken, Ünver ise, “Müşterilerimizden cüzdanlarında mutlaka iletişim bilgileri olmasını istiyoruz ki kendilerine unuttukları emanetlerini teslim edebilelim” dedi.

Bağcılar’dan geçtiğimiz günlerde kız arkadaşıyla beraber taksiye binen bir genç, Merter’e gitmek istediğini söyledi. Genç yolculuk esnasında ise cüzdanını arka kapının cebine koydu. Merter’e varan çift ardından araçtan indi ancak genç içerisinde 800 lira olan cüzdanını araçta unuttu. Olayın ardından çalışmaya devam eden taksici Oğuz Kaan Ünver, ertesi gün aracını temizlemeye başladı. Temizlik esnasında arka koltuğa geçen Ünver, kapı cebinde cüzdan olduğunu fark etti. Cüzdanı açan Ünver, taksiye binen herhangi bir müşterinin unuttuğunu düşünerek, kartlara bakmaya başladı. Kartlarda herhangi bir irtibat numarası bulamayan Ünver, cüzdanının içerisindeki bir kargo teslimat fişinde hem ad soyad hem de cep telefonu numarası olduğunu gördü. Bunun üzerine numarayı arayan Oğuz Kaan Ünver, gence ulaşarak cüzdanının kendisine olduğunu söyledi. Gençle buluşan Ünver, cüzdanı sahibine teslim etti. Yapılan insanlık karşısında sevinen genç, taksiciye teşekkür etti.

“Cüzdanlarda iletişim bilgisi olsun ki teslim edebilelim”

Olay hakkında konuşan taksici Oğuz Kaan Ünver, “Aracımızı temizlerken bir cüzdan bulduk. İçerisinde para vardı ve kimlik bilgisi yoktu. Cüzdandaki bir kargo teslim fişinden müşterimize ulaşıp cüzdanını teslim ettik. Müşterilerimizden cüzdanlarında mutlaka iletişim bilgileri olmasını istiyoruz ki kendilerine unuttukları emanetlerini teslim edebilelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.