İstanbul’da tehlikeli yolculuk kamerada

İstanbul’da tehlikeli yolculuk kamerada

İstanbul trafiğinde kamyonet kasasında yolculuk yapan küçük çocuklar bir araçtan gelen müziğin ritmine kapılıp göbek atarak canlarını hiçe sayarken, motosiklet sürücüsünün motosikletten büyük ruloları...

İstanbul trafiğinde kamyonet kasasında yolculuk yapan küçük çocuklar bir araçtan gelen müziğin ritmine kapılıp göbek atarak canlarını hiçe sayarken, motosiklet sürücüsünün motosikletten büyük ruloları trafikte taşıması büyük tehlike oluşturdu.

Gaziosmanpaşa’da kameralara takılan bir görüntü bu kadarına da pes dedirtti. Kamyonet kasasına bindirilen çocuklar bu şekilde yolculuk yaptı. Bu sırada başka bir araçtan gelen müzik sesini duyan çocuklar, ayağa kalkarak göbek atmaya başladı. Canlarını hiçe sayan çocuklar başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerinde 4 adet ruloyu motosiklete yükleyerek seyir eden sürücünün tehlikeli yolculuğu da kameraya yansıdı. Bu şekilde ilerlemeye devam eden sürücü, hem trafikteki sürücüleri hem de kendi canını tehlikeye attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.