İşten Çıkarılan İşçi İntihar Etmek İstedi

İşten Çıkarılan İşçi İntihar Etmek İstedi

İzmir'in Aliağa ilçesinde, iddiaya göre maddi durumunun yetersiz olması nedeniyle borçlarını ödeyemeyen ve bunalıma giren bir kişi, 5 katlı binanın terasına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

-İzmir'in Aliağa ilçesinde, iddiaya göre maddi durumunun yetersiz olması nedeniyle borçlarını ödeyemeyen ve bunalıma giren bir kişi, 5 katlı binanın terasına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olay, saat 12.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, işten çıkarıldığı için maddi durumu yetersiz olan ve borçlarını ödeyemeyen 8 çocuk babası 59 yaşındaki Halil A, intihar etmek için İstiklal Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın terasına çıktı. Olay yerine giden itfaiye ve polis ekipleri, Akın'ı ikna ederek aşağıya indirmek istedi. Bu sırada etrafta toplanan vatandaşlarda, intihar etmek için terasa çıkan Halil A.'yı meraklı gözlerle izledi. Bazı vatandaşların ise olay anını cep telefonuyla görüntülemesi dikkat çekti. İşten çıkarıldığını ve geçim sıkıntısı çektiğini ifade eden Halil A., ekiplerin yanına yaklaşmaması konusunda sık sık uyarıda bulundu. Polis ekipleri, 59 yaşındaki yaşlı adamı yaklaşık bir buçuk saatlik bir görüşmenin ardından güçlükle ikna ederek aşağıya indirdi. Halil A., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

(HG-

İŞTEN ÇIKARILAN İŞÇİ İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

İŞTEN ÇIKARILAN İŞÇİ İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.