İtalyan İşadamlarından Türkiye Çıkarması

İtalyan İşadamlarından Türkiye Çıkarması

Gruppo Triveneto, bonyo-armatür ve ısıtma ve soğutma sistemlerinde İtalya’nın en iyi 70 firması ve 800 kişilik kafile, 6-7 Ekim tarihleri arasında Kuşadası’nda düzenlenecek “Made ın Italy” günleri için Kuşadası’na geliyor.

- Gruppo Triveneto, bonyo-armatür ve ısıtma ve soğutma sistemlerinde İtalya’nın en iyi 70 firması ve 800 kişilik kafile, 6-7 Ekim tarihleri arasında Kuşadası’nda düzenlenecek “Made ın Italy” günleri için Kuşadası’na geliyor.

İtalya’da, sektöründeki en önemli konsorsiyum olan Gruppo Triveneto.com tarafından düzenlenen ve Morrıs Vıaggı ile Maximo Travel tarafından organize edilen “Made ın Italy” günleri, 6-7 Ekim tarihlerinde Kuşadası’nda sektörün Türk ve İtalyan temsilcilerini bir araya getirecek. İnşaat sektörünün çok yakından takip ettiği etkinlikte, Türk ve İtalyan işadamları bir araya gelirken, etkinliğe katılan 70 firma yeni ürünlerini Türkiye’de tanıtacak.

Triveneto Grup Başkanı Tiberio Fiesoli kongre öncesinde Pine Bay otelde toplantı düzenledi. Gelişen Türkiye pazarını görerek kendi üyeleri ve müşterileri ile buluşmak, yeni ürünleri tanıtmak, hem de yeni müşteriler kazanmak için bu etkiliği düzenlediklerini belirten Triveneto Grup Başkanı Tiberio Fiesoli, birçok İtalyan firmasının Türkiye’de çalışmalarının bulunduğunu belirterek, bu organizasyonun Türkiye ile İtalya arasında bir işbirliği köprüsü olacağını belirtti. Geçen yıl bu organizasyonla 240 milyon Euro ciro yaptıklarını ve bunun bu yıl daha da artacağını belirten Tiberio Fiesoli, “Türkiye’de diğer iş kollarında çok sayıda İtalyan ortak yatırımları var. Örneğin Gaziantep’te tekstil üzerine İtalya’nın çok büyük yatırımları var. İtalya’da da yatırım yapan çok sayıda Türk firması var. Biz, Türkiye ile İtalya arasındaki işbirliğini artırıp Türkiye üzerinden Rusya, Azerbeycan, Irak ve İran’a açılmak istiyoruz. Türkiye burada bir köprü vazifesi görecek” dedi.

Etkinliğe, Yapı Kredi Bankası’nın İtalyan ortağı Unicredit, İtalyan Sanayici ve İş Adamları Derneği, İzmir İtalyan Konsolosluğu ve DEİK’in destek verdiğini söyleyen Tiberio Fiesoli, 6 Ekim tarihinde başlayacak “Made ın Italy” günleri ile Türkiye ve İtalya arasındaki ticari ilişkilerin daha da artacağını belirtti.

İTALYAN İŞADAMLARINDAN TÜRKİYE ÇIKARMASI

İTALYAN İŞADAMLARINDAN TÜRKİYE ÇIKARMASI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.