İtfaiyecilerden Çerçioğlu’na uyarı: “Belediyede organize bir yapı var”

İtfaiyecilerden Çerçioğlu’na uyarı: “Belediyede organize bir yapı var”

Aydın Büyükşehir Belediyesinde organize bir yapının var olduğu konusunda Başkan Özlem Çerçioğlu’na uyarıda bulunan İstanbul, Ankara ve İzmir’de görev yapan itfaiyeciler, mevcut hiyerarşik yapının tümden değiştirilmesi hususunun zaruri olduğunu öne sürdü.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de görev yapan itfaiyeciler, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, “Belediyede organize bir yapı var” uyarısında bulundu. “Mevcut hiyerarşik yapının tümden değiştirilmesi hususunun zaruri bir hale büründüğü noktasında tüm İtfaiye Ailesi olarak mutabık kaldık” ifadesini kullanan itfaiyeciler, “İtfaiye” adındaki sosyal medya hesabından Başkan Çerçioğlu’na şu sözlerle seslendi:

Özlem Çerçioğlu Hanımefendiye!

AYDIN

“307'ıncı yılını kutladığımız şanlı şerefli itfaiye teşkilatının mensubu olmaktan her zaman onur ve şeref duyuyoruz. İlinizde bulunan onlarca meslektaşımız ile sohbet etme şansı bulduk. Yapmış olduğumuz incelemeler ve araştırmalar neticesinde; Mevcutta var olan, orada başta sizleri ve halkın canını malını tehlikeye atan, akçeli işler peşinde koşan ve kirli alengirli işlerini sosyal medya paylaşımlarıyla örtbas etmeye çalışan, sizleri halkı yanıltan aldatan, çalışanlara mobbing ve baskı yapan, legal görünümlü illegal olarak örgütlenen kamuyu kendi şahsi çıkar ve eylemleri doğrultusunda kullanan kullandırtan organize bir yapının var olduğu kanaatinde birleştik. Mevcut hiyerarşik yapının tümden değiştirilmesi hususunun zaruri bir hale büründüğü noktasında tüm İtfaiye Ailesi olarak mütabık kaldık. Yetim hakkına riayet eden, halkın canını ve malını, itfaiyecileri emanet edebileceğiniz, ehil ve liyakatli arkadaşları tercih etmenizi temenni ediyoruz. Yangınsız kazasız belasız afetsiz günlerde buluşmak üzere, İstanbul, İzmir, Ankara’dan sevgilerle. İtfaiyeciler.”

itfaiye-1.jpgitfaiye-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum