İYİ Parti Aydın’da  “alternatif kutlama”

İYİ Parti Aydın’da “alternatif kutlama”

İYİ Parti’nin 3’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Aydın il yönetimi tarafından yemek düzenlendi. Ertesi gün önceki İl Başkanı Cemal Sarı ve 50 arkadaşı kahvaltılı toplantıda bir araya gelmesi “alternatif kutlama” yorumlarının yapılmasına yol açtı.

İYİ Parti’nin 3’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Aydın il yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya gelen partililer, partinin kuruluş yıldönümünü pasta keserek kutladı. Efeler Belediyesi Menderes Park’ta düzenlenen yemeğe İl Başkanı Süleyman Demirci, Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Kurucu İl Başkanı Recep Taner, belediye başkanları, ilçe başkanları, bazı belediye meclis üyeleri katılırken, önceki il başkanı Cemal Sarı ve Büyükşehir ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Semra Yücel’in aralarında bulunduğu bazı üyeler etkinliğe iştirak etmedi.

“3. YIL KURULUŞUMUZ KAHVALTISINDAYIZ”

Ancak ertesi günü önceki dönem İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Önder Uzdıl, “Biz çok iyi bir aileyiz. 3. yıl kuruluşumuz kahvaltısındayız” şeklinde yazarak sosyal medya hesabından kahvaltıdan fotoğraflar paylaştı. Toplantıya Cemal Sarı, Semra Yücel, Fatma Tabak, Yaşar Çelebi, Pınar Öncer, Candan Orhan, Şevki Çıldır, Turgut Gözen, Fatih Arslan gibi isimlerin yer aldığı 50 kişi katıldığı görüldü. Bu isimlerin yakın tarihte gerçekleşen il kongresinde Cemal Sarı’yı desteklemesi nedeniyle kahvaltı, il teşkilatına “alternatif kutlama” olarak değerlendirildi. Parti kulislerinde alternatif olarak yorumlanan toplantıya İl Başkanı Demirci “alternatif kutlama olduğuna ihtimal vermiyorum” derken, önceki il başkanı Sarı “Daha önceden planlanan bir kahvaltı, alternatif kutlama değil” dedi.

“DAVET GELSEYDİ BEN DE KATILIRDIM”

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, “İYİ Parti’nin 3’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama etkinliği düzenledik. Partimize yakışır, daha görkemli ve daha fazla katılımla kutlamak isterdik ama tüm dünyayı tehdit eden pandemi sürecinden geçtiğimiz için herkesi davet edemedik ama eski il başkanımız Cemal Sarı’yı davet ettik, takdiridir katılmadı. Ertesi gün aralarında Cemal Sarı’nın da bulunduğu 50’ye yakın arkadaşımız bir kahvaltı programı düzenlemiş. Arkadaşlarımız partimizin 3. yılını kutladılarsa, davet etselerdi ben de katılırdım. Bunun bir alternatif kutlama olduğuna ihtimal vermiyorum” diye konuştu.

uzdil.jpgr--(1)-004.jpgr--(2)-005.jpgr--(3)-003.jpgr--(4)-003.jpgr--(5)-001.jpgr--(6).jpgr--(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.