İYİ Parti İl Başkanı Demirci iddialı konuştu; “Aydın’da tarih yazacağız!”

İYİ Parti İl Başkanı Demirci iddialı konuştu; “Aydın’da tarih yazacağız!”

İYİ Parti’nin 4’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Aydın il yönetimi tarafından yemek düzenlendi. Yemekte konuşan İl Başkanı Süleyman Demirci, “Hür ve bağımsız bir partiyiz. İktidara geliyoruz. Aydın’da tarih yazacağız” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Efeler Belediyesi Menderes Park’ta düzenlenen yemeğe İl Başkanı Süleyman Demirci, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman, Sultanhisar İlçe Başkanı Mustafa Ödemiş, Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Bozdoğan İlçe Başkanı Erhan Algan, Karpuzlu ilçe Başkanı Veysel Kalfa, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Şakru, İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak ve partililer katıldı.

BELEDİYE BAŞKANLARI KATILMADI

Millet İttifakı bileşenleri temsilcileri ile İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İYİ Parti’den seçilen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve 11 ilçe başkanının il teşkilatının düzenlediği İYİ Parti’nin 4’üncü kuruluş yıldönümü kutlamasına katılmadıkları görüldü.

“HÜR VE BAĞIMSIZ BİR PARTİYİZ. İKTİDARA GELİYORUZ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, “Hür ve bağımsız bir partiyiz. İktidara geliyoruz” şeklindeki sözünü hatırlatarak sözlerine başlayan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, “Teşkilatlarımız her yönüyle iktidara hazırlanmalı, şımarıklık ve disiplinsizlik son bulmalı. Bizlere düşen, ülkemizde ve Aydın’ımızda İYİ Parti’yi birinci yapmak için tüm aklımızı ve enerjimizi ortaya koymaktır. Genel merkezimiz bizler güveniyor biz de teşkilatlarımıza güveniyoruz. Hep birlikte tarih yazacağız” sözleriyle partililere mesaj verdi.  

İYİ Parti’nin tek başına iktidara gelmek için kurulmuş bir parti olduğunu belirten İl Başkanı Demirci partililerden sonra halka mesaj verdi. Türkiye Cumhuriyeti ve milletine gönülden bağlı herkesi İYİ Parti’de siyaset yapmaya ve desteklemeye davet eden Demirci şunları kaydetti:

“Bizler geliştirilmiş demokratik parlamenter sisteme dönmek, hukukun üstünlüğü, adalet ve kuvvetler ayrılığını, tekrar tesis etmek için 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti’yi kurmuş, Genel Başkanımız Meral Akşener’e gönülden bağlı, cesur yürekli İYİ Parti mensuplarıyız. Yolumuz genel başkanımız Meral Akşener’in yoludur, başka yol bilmeyiz.”

Tehdit ve baskılara maruz kaldıklarını açıklayan Demirci, “İktidar yolunda iddiamız arttıkça her türlü tehdit ve baskı da o oranda artıyor, artacak. Korkmuyoruz. Onlardan korkan onlar gibi olsun” diyerek meydan okudu.

DEMİRCİ’DEN TEŞEKKÜR

İYİ Partili Demirci bu tür etkinliklere destek olan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a ve Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e teşekkür etti.

AYDIN'DAN DESTEK

Etkinlik sonrası İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı mensupları parti genel merkezinin İstanbul'da düzenleyeceği 4. Kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılmak için 4 otobüsle yola çıktı.

suleyman-demirci.JPGiyi-parti-il-baskani-demirci-iddiali-konustu-aydinda-tarih-yazacagiz.JPGiyi-parti-il-baskani-demirci-iddiali-konustu-aydinda-tarih-yazacagiz-001.JPGiyi-parti-il-baskani-demirci-iddiali-konustu-aydinda-tarih-yazacagiz-002.JPG

iyi-parti-il-baskani-demirci-iddiali-konustu-aydinda-tarih-yazacagiz-003.JPGiyi-parti-il-baskani-demirci-iddiali-konustu-aydinda-tarih-yazacagiz-004.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.