İYİ Parti ilçe başkanları İl Başkanı Demirci’ye karşı kazan kaldırdı

İYİ Parti ilçe başkanları İl Başkanı Demirci’ye karşı kazan kaldırdı

Aydın’ın 17 ilçesinden sadece 3 ilçe başkanını yanına alarak Ankara ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci’ye karşı 14 ilçe başkanı kazan kaldırdı.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman, Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener,  İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Turgay Akgüller ile birlikte İYİ Parti Genel Merkez’i ziyaret etti.

Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin'in eşlik ettiği Başkan Demirci ve beraberindeki parti yöneticileri, ziyarette Genel Başkan Meral Akşener, Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, Hukuk ve Adalet Politikalar Başkanı Bahadır Erdem, Eğitim Politikalar Başkanı Şenol Sunat, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan ve Eğitim Politikaları Başkan Yardımcısı Sevgi Yalav ile görüştü. 

Görüşmelerin ardından sosyal medya hesaplarında ziyaretle ilgili fotoğraf paylaşılınca olanlar oldu. 17 ilçe başkanından 14’ü ziyareti sosyal medyadan öğrenmelerine ve kendilerinin davet edilmemesine tepki gösterdi. Konuyla ilgili olarak 14 ilçe başkanının bir toplantı düzenleyeceği ve İl Başkanı Süleyman Demirci’ye ültimatom verecekleri öğrenildi.

Öte yandan İl Başkanı Demirci'nin, tepkili ilçe başkanlarını ikna etmesi için Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez'i görevlendirdiği öne sürüldü. 

f-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.