İYİ Parti milletvekili adayı Berna Sukas baba ocağında!

İYİ Parti milletvekili adayı Berna Sukas baba ocağında!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 27. Dönem Aydın milletvekili adayı Hukukçu Berna Sukas, Bozdoğan’a giderek, buradaki babası ve diğer akrabaları ile hasret giderdi. Sukas’ın ilk mesajı “kötü giden her şey iyi olacak” oldu.

Partilerin 24 Haziran seçimleri için gösterdiği milletvekili aday listesi belli olması ile başlayan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri çalışmaları başladı. 27. Dönem Aydın milletvekilliği için ismi kesinleşen İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, baba ocağı Bozdoğan’da babası ve diğer akrabalarını ziyaret etti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Memleketi Aydın’ın Nazilli ilçesinde kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılanan Sukas, konvoy eşliğinde ilçeye giriş yaptı. Kendisini karşılayanlar arasında ilçede 20 yıl belediye başkanlığı yapan babası Mustafa Sarıoğlu’nu görünce gözyaşlarını tutamayan Sukas, babasını elini öperek hayır duasını aldı.

“HARAM LOKMA YEDİRMEDİM”

Baba Sarıoğlu, kızı Berna Sukas’a çıktığı yolun hayırlı olmasını dilerken, "Öğretmenlik ve 20 yıl süreyle belediye başkanlığı yaptım. Çocuklarıma haram lokma yedirmedim. Kızımın vatan ve millet için hayırlı işler yapacağına inanıyorum. Yolu açık olsun" dedi. Sukas babasının elini öpüp duasını alırken baba-kızın yanı sıra orada bulunan vatandaşların da duygulu anlar yaşadığı görüldü.

ESNAF ZİYARETİ YAPTI

1988 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne kaydını yaptırana kadar yaşadığı Bozdoğan’da kesilen kurban ve okunan dualar eşliğinde seçim startını veren Sukas, ilçe pazarını gezdi. Esnafı ziyaret ederek vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi.

“KÖTÜ GİDEN HER ŞEY İYİ OLACAK”

İlçe Kaymakamı Murat Akyüz ile Belediye Başkanı Tümer Apaydın’ı makamında ziyaretinin ardından kendisini takip eden gazetecilere açıklama yapan Sukas, “Üniversite eğitimim için ayrıldığım memleketimden hiç ayrı kalmadım. Bir yanım hep bu güzel topraklarda Bozdoğan’da yaşadı. Ülkemiz siyasi konjonktüründe meydana gelen tıkanıklık yeni bir siyasi yapının varlığını kaçınılmaz hale getirdiği için İYİ Parti’nin kurucuları arasında yer aldım. Partimizin kuruluşundan itibaren Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte 25 il gezdik. Sayın Genel Başkanımız 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde, doğduğum topraklara hizmet etme şansını verdi. Şimdi Aydın’ı karış karış gezerek İYİ Parti’yi anlatacağız, iktidara geldiğimizde neler yapacağımızı anlatacağız. Gittiğimiz her yerde yakın ilgi görüyoruz. İnşallah Genel Başkanımız Meral Akşener cumhurbaşkanı olacak, kötü giden her şeyi adımız gibi iyi yapacağız. Aydın iyi olacak. Türkiye iyi olacak” dedi.

DESTEK VERDİLER

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas’ın programına İYİ Parti il yöneticileri Yaşar Çelebi, Cihat Öztürk, Bülent Burmaoğlu, Mehmet Baydur, İl Disiplin Kurulu üyesi Cemal Sarı, Bozdoğan İlçe Başkanı Birol Özsoy, Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Karacasu İlçe Başkanı Hasan Dinç, Didim İlçe Başkanı Halil Başaran, Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı, Yenipazar İlçe Başkanı Tarkun İnceoğlu, Çine eski ilçe başkanı ve milletvekili aday adayı Mehmet Yavuz, Efeler eski ilçe başkanı ve milletvekili aday adayı Pınar Öncer ve milletvekili aday adayı Mehmet Reşat Taşdemir destek verdi. Gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyleyen Sukas, “İyi ailemizin birbirinden kıymetli fertlerine şükranlarımı sunuyorum” diyerek kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

iyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-001.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-002.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-003.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-004.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-005.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-006.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-007.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-008.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-009.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-010.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-011.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-012.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-013.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-014.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-015.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-016.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-017.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-018.JPGiyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-019.JPG

iyi-parti-milletvekili-adayi-berna-sukas-baba-ocaginda!-020.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum