İYİ Parti’den Alevi vatandaşların evlerinin işaretlenmesine zehir zemberek tepki

İYİ Parti’den Alevi vatandaşların evlerinin işaretlenmesine zehir zemberek tepki

İYİ Parti Genel Sekreteri İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Malatya Paşa Köşkü Mahallesinde Alevi vatandaşlarımızın ikamet ettiği 13 evin işaretlenmesine olayına zehir zemberek bir açıklamayla tepki gösterdi.

İÇ-DIŞ  KÖTÜLÜK TEZGAHÇILARI İYİLİĞE KARŞI HAREKETE GEÇTİLER

İYİ Parti Genel Sekreteri Çıray, Türkiye’nin  mezhep ve etnik kimlikler üzerinden siyaset yapan AK Parti ve Sayın Erdoğan tarafından olağanüstü tehditlerle dolu çok tehlikeli bir sürece sokulduğuna dikkat çekerek, bunun iç ve dış kötülük üretim merkezlerinin harekete geçmeleri için elverişli zemin oluşturduğunu vurguladı. “Yakın tarihimizin ibret verici tecrübeleri göstermiştir ki, bu kötülük tezgahçıları ne zaman harekete geçseler önce karanlık niyetlerini Alevi vatandaşlarımızı hedef alarak ortaya koymaktadırlar.” diyen Çıray, “ ancak biz İYİ Parti olarak Türk Milletinin aziz bir parçası olan Alevi vatandaşlarımızın da desteğiyle bütün uğursuz tezgahları bozacağız. Buna inancımız da güvenimiz de tamdır.

AZİZ ALEVİ VATANDAŞLARIMIZ BU KARANLIK TEZGAHLARA AKŞENER VE İYİ PARTİ YETER!

İyi Parti Genel Sekreteri Çıray açıklamasını şu cümlelerle noktaladı: “Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti öncelikle bu tür bir İyilik hareketidir. Bu vesileyle Aziz Milletimizin aziz bir unsuru olan Malatyalı  aziz Alevi vatandaşlarımıza ‘hiç korkmayın, hiçbir oyuna gelmeyin. Biz varız. Türk Milleti’nin aziz parçası olan diğer vatandaşlarımızla birlikte bu defalarca sahnelenmiş adi karanlık tezgahı bozacağız. Bundan hiç şüphe duymayın, Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti’ye güvenin. Türk Milletinin  aziz vatandaşlarının birbirlerine nezaket ve iyilik dolu bir sevgi ve saygı diliyle muhabbetlerini güçlendirecekleri mutluluk ufku yükseliyor! Bu tür bayat karanlık tezgahlara karşı Meral Akşener ve İYİ Parti Yeter!”

Çıray sözlerini, “Yeter ki Türk Milleti kendi aziz parçası olan her türlü inanç ve düşüncedeki vatandaşlarının birbirlerine duydukları sevgi ve saygıyı asla kaybetmesin. Birbirlerine duydukları güzel duyguları pekiştirip güçlendirsin.” diye tamamladı.          

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.