İYİ Partili Aktemur; AK Parti iktidarında halka bakacak yüz yok!

İYİ Partili Aktemur; AK Parti iktidarında halka bakacak yüz yok!

İYİ Parti Aydın milletvekili adayı Halil İbrahim Aktemur, emekli öğretmenlerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Aktemur, iktidarı sert bir dille eleştirirken, İl Başkanı Recep Taner, Tayyip Reis efsanesini yıkacaklarını söyledi.

İYİ Parti Aydın milletvekili adayı Halil İbrahim Aktemur, aralarında öğretmeni ve öğrencilerinin de bulunduğu emekli öğretmenlerle iftar yemeğinde buluştu. Köfteci Dede’de düzenlenen iftar yemeğine İl Başkanı Recep Taner, Efeler İlçe Başkanı Rahmi Aydın, milletvekili adayı Semra Yücel, Aktemur’un Aydın Lisesi’nden öğretmeni Sabri Günaydın, öğrencisi Reşat Sinan ve emekli öğretmenler katıldı.

sabri-gunaydin.jpgMECLİS’TE TEMSİCİMİZ OLACAK

Öğrencisi Aktemur ile Aydın Lisesinde öğretmenlik yaptıklarını kaydeden emekli öğretmen Sabri Günaydın, “Halil İbrahim, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra mezun olduğu okula tayin oldu. Böylece hem öğrencim hem de mesai arkadaşım oldu. Kendisi başarılı bir öğrenci, başarılı bir öğretmendi. Bu başarısını Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü ve sonrasında Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde devam ettirdi. Şimdi de milletvekili olarak Aydın’a hizmet etmek istiyor. Halil İbrahim’in milletvekili olarak başarılı işlere imza atacağına inanıyorum. İnşallah Meclis’te bizim temsilcimiz, gözümüz kulağımız olacak” sözleriyle öğrencisi ve meslektaşına destek verdi.

“TAYYİP REİS EFSANESİNİ YIKACAĞIZ”recep-taner-009.jpg

İYİ Parti Aydın milletvekili adayı Halil İbrahim Aktemur’un ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Recep Taner, Aydın halkının partilerine olan ilgisinden memnun olduğunu söyledi. İYİ Parti’nin kuruluşundan altı ay sonra seçime giren parti olduğunu ve bütün engellemelere rağmen seçimlere girmeyi başardıklarını ifade eden Taner, Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in adaylığı için gerekli olan 100 bin imzayı ilk altı saat içinde topladık. 24 Haziran seçimleri Türkiye için bir yol ayrımıdır. Sayın Akşener’i cumhurbaşkanı yapıp, iyileştirilmiş demokratik parlamenter sistemi tesis etmek, tek adam rejiminden kurtulmak için sizin, çevrenizin ve halkımızın desteğine ihtiyacımız var. İYİ Parti olarak Tayyip Reis efsanesini yıkmamız gerek” diyerek emekli öğretmenlerden hem Akşener’e hem de milletvekili adaylarına destek istedi.

halil-ibrahim-aktemur-1.jpg"BAKACAK YÜZLERİ YOK"

İl Başkanı Taner’in konuşmasının ardından emekli öğretmenlere seslenen İYİ Parti Aydın milletvekili adayı Halil İbrahim Aktemur, 35 yıllık devlet hizmetini milletvekili olarak sürdürmek, milletimin ve Aydın’ın sesi olabilmek, Aydınlılara hizmet edebilmek için İYİ Parti’den aday olduğunu kaydetti. Seçimlere 19 ay varken baskın bir seçimle karşı karşıya geldiklerini belirten milletvekili adayı Aktemur, “Genel başkanların iki dudağının arasından çıkan bir sözle Meclis erken seçim kararı aldı. Demek ki işler yolunda gitmiyor. Her şey güllük gülistanlıksa eğer neden baskın seçim yapıyoruz? Şayet her şey kötüyse biz size neden oy verelim. İktidar mensupları bu seçimlerde vadettiklerini neden 16 yıllık güçlü iktidarlarında yapmadı? AK Parti yeniden gelince düzelecekse bu düzeni, bu istikrarı, bu dış politikayı kim bozdu? İktidar mensuplarının insanımıza bakacak yüzü yok!” diyerek iktidara yüklendi.

TEK BİR KİŞİ İÇİN BAŞKANLIK SİSTEMİ İCAT ETTİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönlünü hoş etmek adına devletin seferber ederek dünyada eşi ve benzeri olmayan bir başkanlık sitemi icat edildiğini öne süren İYİ Partili Aktemur, iktidarın esas düşüncesinin Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere devletin temellerini sarsarak emellerini gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

Aktemur sözlerine şöyle devam etti:

“İktidar sahipleri Türkiye Cumhuriyeti devletini kuran iradeye karşı savaşır durumda. Bu devleti kuran Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere devletin temellerini sarsıp esas emellerini gerçekleştiriyor. Okullardan Ne mutlu Türküm diyene, dağlardan önce vatan yazılarına andımıza varıncaya kadar her şeyi bu ülkeden silmek gayreti içinde oldular. Türk milletinin en güzide kurumu Tür ordusu üzerinde çok ciddi operasyonlar yaptılar. Genelkurmay Başkanını bir teröristin itiraflarını kullanarak ‘terörist başı’ diye hapse attılar. Aziz Atatürk’ün annesine dil uzattılar.”

BATILI BİZİ NEDEN KISKANSIN?

Milletin bağrından çıkan İYİ Parti’nin başarılı olmasını halkın kurtuluş reçetesi olarak İYİ Parti’yi görmesinden kaynaklandığını savunan Aktemur, “İYİ Partililer olarak biz de milletimize hizmet için partimizi zirveye taşımak zorundayız, mecburiyetindeyiz, sorumluluğundayız. “İktidar sahipleri ‘Batı bizi kıskanıyor’ diyor. Batı bizi neden kıskansın? Bizim 80 bin liraya satın aldığımız otomobili Batılı 25 bin liraya alıyor, niye kıskansın? Senin 50 liraya yediğin eti Batılı 14 liraya tüketiyor, neyini kıskansın? 5 milyon Suriyeliyi mi kıskansın? 120 ülke arasında 109’uncu olmuş eğitim sistemini mi kıskansın? Dilim varmıyor ama çocuk tacizlerinde dünya birincisi olmanı mı kıskansın? Kadına şiddette dünya ikincisi olmana mı kıskansın?” diyerek iktidar partisi mensuplarına bir dizi soru yöneltti.

YAZIK DESEN AĞLAYACAK

AK Parti iktidarının ekonomi politikalarını eleştiren Aktemur, “Ekonomi çok kötü, seçimle bile frenleyemiyorlar. Türk çiftçisi dünyanın en pahalı mazotunu, en pahalı elektriğini kullanıyor. Aydın iki ayaküstüne oturuyor. Birisi tarım diğeri turizm. Aydın çiftçisi yazık desen ağlayacak durumda. Geçtiğimiz sene şeker gübresini 14 liradan alırken bu sene 45 liraya satın alıyor. Hayvan yemi ocak ayında 48 liraydı şuanda 73 lira. Seçim önü olmasına rağmen böyle, siz bir de seçimden sonrasını düşünün” sözleriyle vatandaşın içinde bulunduğu ekonomik durumu özetledi.

Erken seçimin iki ayağı olduğunu dile getiren Aktemur, bunlardan birinin batmak üzere olan ekonominin kendi iktidarlarına zara vereceği için zararın neresinden dönersek kardır düşüncesi diğer ayağının İYİ Parti’yi seçimlere sokmamak olduğunu sözlerine ekledi.

001---kopya-001.jpg005-011.jpg006-013.jpg009-013.jpg012-006.jpg014-006.jpg015-015.jpg

023-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum