İYİ Partili Alak; “Sıkıntıları hep birlikte aşacağız”

İYİ Partili Alak; “Sıkıntıları hep birlikte aşacağız”

Dünyadaki salgının hızla yükseldiği bu dönemde, Koronavirüs’ün ülkemizi de tehdit ettiğini belirten İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, “Olağanüstü bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. Bu sıkıntıları Allah’ın izniyle hep birlikte aşacağız” dedi.

Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgınının insanlığa tehdit ettiği bu dönemde hepimizin üzerimize düşeni fazlası ile yapmakla mükellef olduğumuzu belirten İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, “Genel Merkezinin aldığı Başkanlık Divanı kararı gereğince, siyasi faaliyetlerimizi asgari düzeye indirmiş durumdayız. Olağanüstü bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. Bu sıkıntıları Allah’ın izniyle hep birlikte aşacağız” diyerek Koronavirüs salgını nedeniyle Aydın İl Başkanlığı ile 5 ilçe kongremizi ileri bir tarihe ertelediklerini söyledi.  

“MECBUR KALMADIKÇA SOKAĞA ÇIKMAYALIM”

Salgının gençleri de olumsuz etkilediğini hatırlatan Başkan Alak, “Mecbur kalmadıkça kronik rahatsızlığı nedeniyle risk altında olan vatandaşlarımız ve gençlerimiz sokağa çıkmayalım. 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımıza yardımcı olmak için kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu İncirliova Kaymakamlığı binasında hizmet vermektedir. Bunun için Sağlık Bakanlığı Evde Sağlık Hizmetleri iletişim hattı 444 38 33, Alo Polis 155 ve Alo Jandarma 156 ve İncirliova Belediye Başkanlığı iletişim hattı 585 1224 numaralı telefonları arayarak yardım talep edebilirsiniz. Bu günleri hep birlikte en az kayıpla atlatmak istiyoruz.  Bu sebeple talimatlara azami uyum bizleri daha sağlıklı kılacaktır” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve İYİ Partili milletvekillerinin süreci yakından takip ettiği ve önerilerde bulunduğunu hatırlatan Başkan Alak, tavsiye ve önerilere kulak veren ve vatandaşları düşünen bir iktidar istediklerini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı:

“Yüce Allah, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde İYİ Parti iktidarına erişmeyi nasip etsin. Mevla’m ülkemize ve milletimize hizmet için; yolumuzu, bahtımızı ve alnımızı açık etsin. İYİ Parti Ailesi olarak birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun inşallah.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.