İYİ Partili Berna Sukas iddialı konuştu: "Aydın’da birinci partiyiz"

İYİ Partili Berna Sukas iddialı konuştu: "Aydın’da birinci partiyiz"

Aydın’da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Hukukçu Berna Sukas, iktidarı hedeflediklerini ve Aydın’da birinci parti olduklarını söyledi.

İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Hukukçu Berna Sukas, doğup büyüdüğü Aydın’ın sesi ve yüzü olma inancıyla çıktığı bu yolda, Aydın’da görev yapan gazetecileri tanımak ve dinlemek için iftar yemeği ve sohbet toplantısı düzenledi. Anemon’da düzenlenen iftar programına İl Başkanı Recep Taner ile basın mensupları katıldı. Sohbet havasında geçen toplantıda İYİ Partili Berna Sukas, gazetecilerin sorularına içtenlikle cevap verdi. Sukas’ın bu tavrı, “mikrofonu gazetecilere bırakmak cesaret işi” olarak değerlendirildi.

AYDIN’DA BİRİNCİ PARTİYİZ

Engellemelere rağmen İYİ Parti’nin yedi ay önce kurulduğunu hatırlatan Berna Sukas iktidarı hedeflediklerini belirterek; “Hazineden tek kuruş seçim yardımı almadık. Milletimizin desteği ile seçim kampanyasını yürütüyoruz. Halkımızdan büyük teveccüh görüyoruz. İnşallah Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı seçeceğiz. 25 Haziran’da İYİ Parti iktidar olacak, Aydın’da birinci parti çıkacağız. Ben de iktidar partisinin milletvekili olacağım” sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

JEOTERMAL SANTRALLERİNİN ÇEVREYE VERDİĞİ ZARAR ÖNLENMELİ

İYİ Parti olarak öncelikle huzur vaat ettiklerini belirten Sukas, “Aydın’da çevre kirliliği ile ilgili sorunlar var. Jeotermal elektrik santrallerinin kontrolsüz çalıştıklarına dair şikâyetler alıyoruz. Bu santraller zararsız çalışır hale getirilmeli, çevreye verdiği zararın önüne geçilmelidir. Her gün çarşı-pazar geziyoruz. Çiftçinin sıkıntılı olduğunu görüyoruz. Çiftçimizi destekleyip, üretebilir hale getirmemiz gerekiyor” dedi.

“ŞEHİR HASTANELERİNİ DOĞRU BULMUYORUM”

AK Parti’nin sağlık alanındaki önemli projelerinden biri olan şehir hastanelerine sıcak bakmadıklarını kaydeden Berna Sukas, “Şehir hastaneleri hasta garantili olduğu için doğru bulmuyorum, sistem revize edilmeli” diyerek partisinin görüşünü açıkladı.

iyi-partili-berna-sukas-iddiali-konustu-aydin’da-birinci-partiyiz.JPGiyi-partili-berna-sukas-iddiali-konustu-aydin’da-birinci-partiyiz-001.JPGiyi-partili-berna-sukas-iddiali-konustu-aydin’da-birinci-partiyiz-002.JPGiyi-partili-berna-sukas-iddiali-konustu-aydin’da-birinci-partiyiz-003.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.