İYİ Partili Berna Sukas’tan Babalar Günü mesajı

İYİ Partili Berna Sukas’tan Babalar Günü mesajı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Hukukçu Berna Sarıoğlu Sukas Babalar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda “annelerimiz gibi babalarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz” dedi.

Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Hukukçu Berna Sarıoğlu Sukas, Babaların her an saygıyla anılması gereken değerli varlıklar olduğunu ifade etti. Sukas, “Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bu özel günler babalarımıza sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalıdır” diyerek babası, Aydın’ın Bozdoğan ilçesi eski belediye başkanlarından Mustafa Sarıoğlu’ndan helallik istedi.

İYİ Partili Sukas mesajında şunları kaydetti:

“Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretti. Bizlerin mutluluğunu sağlayabilmek için her türlü fedakârlığı gösterdi. Evin direği olan babalarımız, ailemizin her zaman dayanağı oldu. Yılda bir gün değil her an saygıyla ve sevgiyle anılması gereken değerli babamdan helallik istiyorum.  Bu vesileyle tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm babalarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.