İYİ Partili Demirci; “Yanlış anlaşıldık”

İYİ Partili Demirci; “Yanlış anlaşıldık”

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, “İYİ Parti ilçe başkanları İl Başkanı Demirci’ye karşı kazan kaldırdı” başlıklı haberimize yanıt verdi. Demirci, Ziyareti sosyal medyadan öğrenen ilçe başkanlarının tepkisi konusunda “yanlış anlaşıldık” dedi.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman, Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Turgay Akgüller ile birlikte İYİ Parti Genel Merkez’i ziyaret etti. Ziyaret fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında gören bazı ilçe başkanlarının tepkisiyle karşılaşan Başkan Demirci, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

3 ilçe başkanı ile birlikte yapmış oldukları İYİ Parti Genel Merkezi ziyareti nedeniyle bazı ilçe başkanlarının alınganlık gösterdiğini belirten Başkan Demirci, “İlçe başkanlarımızı dışlamak, ayrımcılık yapmak gibi bir anlayışımız kesinlikle yok. Genel Merkez, salgın nedeniyle kalabalık ziyaretler istemiyor. Sınırlı sayı olduğu için, nüfus olarak büyük ilçelerde görev yapan ilçe başkanlarımızla birlikte ziyaret etmek istedim. Öyle de oldu ama bazı ilçe başkanlarımız alınganlık göstermiş. Hepsiyle tek tek görüştüm. Ziyaret yanlış anlaşılmış, herhangi bir sorun yok. Bir dahaki ziyarete diğer ilçe başkanlarıyla gideceğim” dedi.

AKŞENER AYDIN'A GELİYOR

Ankara ziyaretinin oldukça verimli geçtiğini belirten Demirci, “Genel Başkanımız Meral Akşener’i yeni parti binamızın açılışına davet ettik. Tarih belirlenmedi ama liderimiz Aydın’a gelerek bizleri onurlandıracak. Sayın Genel Başkanımızın Aydın programı kesinlik kazandığı zaman kamuoyuyla bu bilgiyi paylaşacağız.” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.