İYİ Partili gençler sokak hayvanlarını unutmadı

İYİ Partili gençler sokak hayvanlarını unutmadı

İYİ Parti Aydın İl Gençlik Kolları Teşkilatı, iki günlük sokağa çıkma kısıtlamasında can dostlarını yalnız bırakmadı. İYİ Gençler, sokakta yaşayan hayvanlara Efeler’in dört bir yanında yiyecek ve mama bıraktı.

Aydın İYİ Partili gençler korana virüs salgını tedbirleri kapsamında Türkiye geneli ilan edilen hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle Efeler’de aç kalma riskiyle karşı karşıya kalan sokak hayvanlarını unutmadı. Efeler ilçesinin değişik noktalarına beslenme noktaları oluşturan İYİ Parti Aydın İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Fırat Türkeş ve beraberindeki partililer, Astim Organize Sanayi bölgesi ve Çeştepe Hayvan Pazarı civarlarında oluşturdukları besleme noktalarına mama bırakarak sokak hayvanlarını besledi.

“SOKAKTA YAŞAYAN CANLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

İYİ Parti Aydın İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Fırat Türkeş, “Pandemi süreci bizlerin hayatını etkilediği gibi sokak canlarımızın hayatını da etkiledi. Sokak hayvanlarımız bu süreçte yiyecek bulmakta zorlanıyor ve bu sebeple bağışıklık sistemleri zayıfladığı için hasta olma riski taşıyor. Bizler arkadaşlarımızla birlikte sokakta yaşayan canlarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz. Her hafta sonu sokak hayvanlarını besleme kararı aldık. Sokakta yaşayan canlarımızı yalnız bırakmayacağız” dedi.

iyi-partili-gencler-sokak-hayvanlarini-unutmadi.jpgiyi-partili-gencler-sokak-hayvanlarini-unutmadi-001.jpgiyi-partili-gencler-sokak-hayvanlarini-unutmadi-002.jpgiyi-partili-gencler-sokak-hayvanlarini-unutmadi-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.