İYİ Partili Saran; “Aydın’da her yere ateş olarak gidip, güneş olup geleceğiz”

İYİ Partili Saran; “Aydın’da her yere ateş olarak gidip, güneş olup geleceğiz”

İYİ Parti Aydın İl Kadın Politikaları Başkanı Buket Saran, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman’ı ziyaret etti. Yönetimin yarıdan fazlasının kadın olmasından memnuniyetini dile getiren Saran, “Aydın’da her yere ateş olarak gidip, güneş olup geleceğiz” dedi.

Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti’de çok sayıda kadın siyasetçi göze çarpıyor. İl İlçe teşkilatlarında kadın kotası var. Geçtiğimiz Şubat ayında yapılan kongre ile göreve gelen Efeler ilçe yönetimin yarıdan fazlasının kadın olduğu ortaya çıktı. Bu durum “İYİ Parti’de kadının adı değil, kendisi var” dedirtti.

İYİ Parti Aydın İl Kadın Politikaları Başkanı Buket Saran il yönetim kurulu üyesi Nilgün Kaşıkçı ile birlikte, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman’ı parti binasında ziyaret ederek, birlikte yapacakları çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Adıyaman'a teşekkür eden İl Kadın Politikaları Başkanı Saran, “Buradan tekrar kutlamak istiyorum, Genel Başkanı kadın olan bir parti de yönetiminin yüzde 54’ünün kadınlardan oluşturması bizi ayrıca memnun etti. 64 kişilik yönetiminin 34 tanesi, 14 kişilik Divan Kurulu üyesinin ise 8 tanesi kadınlardan oluşuyor” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Millet bizi çağırıyor” şeklindeki sözünü hatırlatan Başkan Buket Saran, “Artık ‘Millet bizi Çağırıyor.’ Bizler özellikle kadınlar olarak mahalle mahalle, sokak sokak dolaşacağız, çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayacağız. Genel Başkanımızın söylediği gibi Aydın’da her yere ateş olarak gidip, güneş olup geleceğiz” diyerek parti çalışmaları hakkında hedef gösterdi.

Başkan Saran, Efeler ilçe teşkilatında gerçekleştirdikleri toplantıyı diğer ilçelerde de yapacaklarını sözlerine ekledi.

iyi-parti--(1)-002.jpgiyi-parti--(2)-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.