İYİ Partili Sukas; ‘Esnafımız hesap gününü bekliyor’

İYİ Partili Sukas; ‘Esnafımız hesap gününü bekliyor’

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Hukukçu Berna Sarıoğlu Sukas, esnafının siftah yapmadan dükkân kapattığını, bunun sorumlusunun da iktidarın izlediği yanlış ekonomi politikaları olduğunu söyledi.

EKONOMİK SIKINTILAR AYDIN’I VURDU

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Hukukçu Berna Sarıoğlu Sukas, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ın ilçelerini karış karış dolaşıyor. Sukas, Efeler ilçesinde sanayi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Sabahları büyük umutlarla açıp gün boyu bekledikleri dükkânlarını siftah yapmadan kepenk kapatan esnafın ciddi bir ekonomik sorun yaşadığını kaydeden İYİ Partili Sukas, “Ekonomide son dönemde yaşanan sıkıntılar Aydın’ vurdu. Ekonomik durgunluk nedeniyle karşılıksız çekler, protestolu senetler arttı. Artık esnafımız giderlerini karşılayamıyor. Birçok esnafımız bankalardan aldığı krediyle işlerini yürütmeye çalışıyor. Bunun sorumlusu da iktidarın izlediği yanlış ekonomi politikalardır” dedi.

‘NE OLUR BU İKTİDARDAN BİZİ KURTARIN’

Esnafın içler acısı durumu karşısında çok üzüldüğünü belirten milletvekili adayı Sukas, “Ciddi bir ekonomik sorun yaşayan esnafımızın ‘Ne olur bu iktidardan bizi kurtarın’ dediklerine şahit oluyoruz. Bu nedenle İYİ Parti vatandaşlarımız için umut olmuştur. Esnafımız 24 Haziran’daki hesap gününü beklemektedir. Zorda olan esnafımız üzülmesin güneşin doğmasına az kaldı. İYİ Parti iktidarında vatandaşlarımızın ödeyemedikleri için bankalar tarafından tahsilat şirketlerine satılmış olan, tüketici kredisi, kredili mevduat hesabı ve kredi kartı borçlarının, en az yüzde 80'ini sileceğiz. Asgari ücretteki vergiyi kaldıracak, esnafımıza ve üretime destek vereceğiz” diye konuştu. 

“BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

Halktan gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını ifade eden İYİ Partili Sukas, “Öncelikli hedefimiz Genel Başkanımız Meral Akşener’i cumhurbaşkanı seçtirmek, daha sonra İYİ Parti’yi Aydın’da birinci yapmaktır. Sahada bunun işaretlerini görüyoruz. Aydın iyi olacak, Türkiye iyi olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Hukukçu Berna Sarıoğlu Sukas’ın sanayi esnafı ziyaretine İl Başkanı Recep Taner, milletvekili adayı Semra Yücel, milletvekili aday adayları Pınar Öncer, Ahmet Ertürk, Müesser Özer ve partililer destek verdi.

iyi-partili-sukas;-‘esnafimiz-hesap-gununu-bekliyor’.JPGiyi-partili-sukas;-‘esnafimiz-hesap-gununu-bekliyor’-001.JPGiyi-partili-sukas;-‘esnafimiz-hesap-gununu-bekliyor’-002.JPGiyi-partili-sukas;-‘esnafimiz-hesap-gununu-bekliyor’-003.JPGiyi-partili-sukas;-‘esnafimiz-hesap-gununu-bekliyor’-004.JPGiyi-partili-sukas;-‘esnafimiz-hesap-gununu-bekliyor’-005.JPGiyi-partili-sukas;-‘esnafimiz-hesap-gununu-bekliyor’-006.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum