İYİ Partili Sukas, selden zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

İYİ Partili Sukas, selden zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Adayı Hukukçu Berna Sarıoğlu Sukas, meydana gelen sel nedeniyle zarar gören mahalleleri ziyaret etti. Sukas, mağduriyet yaşayan vatandaşları dinleyip geçmiş olsun dileklerini iletti.

İYİ Parti Aydın milletvekili adayı Avukat Berna Sarıoğlu Sukas, Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde meydana gelen selden dolayı zarar gören Akseki ve Amasya mahallelerini ziyaret edip incelemelerde bulundu. Aşırı yağışın sele dönüşmesiyle zarar gören kırsal mahalleleri gezen Sukas, zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlk olarak Bozdoğan ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası mahallenin tam ortasından geçen derenin taşması sonucu zarar gören Akseki mahallesini ziyaret ederek Muhtar Ayhan Şahin ile vatandaşları dinleyen Sukas, Akseki’deki temaslarının ardından Amasya’ya geçti. Burada da muhtar Olgun Güneşdoğlu ile selden zarar gören vatandaşlardan bilgi alan Sukas, selden mağdur olan vatandaşların yaralarının sarılmasını istedi.

İYİ Partili Sukas, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada bu tür felaketlerin yaşanmaması için gerekli tedbirleri almak devletin görevi olduğunu söyledi. Zarar gören vatandaşlara devletin olarak sahip çıkması gerektiğini kaydeden Sukas, “Sağanak yağış sonrası mahallede bulunan derenin taşması sonucu yolların bozulmuş vaziyette. Ayrıca dere yatağına yakın yerlerdeki tarlalar zarar görmüş. Zarar gören vatandaşların yaraları biran önce sarılmalıdır. Sel afetinin daha sonra tekrar yaşanmaması için bu durumun sebeplerini araştırarak gereken önlemi almak devletin görevidir. Vatandaşlarımızın hiç birinin mağdur olmasını istemeyiz. Konunun takipçisi olacağım. Sele maruz kalan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. 

Aydın milletvekili adayı Sukas’a, İYİ Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Birol Özsoy ve partililer eşlik etti.

iyi-partili-sukas,-selden-zarar-goren-vatandaslari-ziyaret-etti..JPGiyi-partili-sukas,-selden-zarar-goren-vatandaslari-ziyaret-etti.-001.JPGiyi-partili-sukas,-selden-zarar-goren-vatandaslari-ziyaret-etti.-002.JPGiyi-partili-sukas,-selden-zarar-goren-vatandaslari-ziyaret-etti.-003.JPGiyi-partili-sukas,-selden-zarar-goren-vatandaslari-ziyaret-etti.-004.JPGiyi-partili-sukas,-selden-zarar-goren-vatandaslari-ziyaret-etti.-005.JPGiyi-partili-sukas,-selden-zarar-goren-vatandaslari-ziyaret-etti.-006.JPGiyi-partili-sukas,-selden-zarar-goren-vatandaslari-ziyaret-etti.-007.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.