İYİ Partili Sukas tülbent devriminin taşlarını döşedi

İYİ Partili Sukas tülbent devriminin taşlarını döşedi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Hukukçu Berna Sarıoğlu Sukas, Nazilli’de seçim bürosu açtı. Dualarla açılan seçim bürosu açılışında Sukas, tülbent devriminin taşlarını döşedi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, “Tülbent, masumiyetin gücüdür. Sen de katıl! Evine, işyerine, balkonuna, arabana, boynuna, bileğine, başına bağla tülbendini, sen de paylaş fotoğrafını, çoğalarak geliyoruz!” çağrısında bulunmuştu.

“SUKAS TÜLBENT DEVRİMİNİN TAŞLARINI DÖŞÜYOR”

Seçim sürecinde vatandaşlarla buluşmak dertlerini ve sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerini anlatmak için Nazilli Belediye Meydanında seçim bürosu açan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Hukukçu Berna Sarıoğlu Sukas’ın konuşma yaptığı kürsüde de; İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’ın ‘barışın simgesi’ dediği ve partinin seçim simgesi haline gelen tülbent yerini aldı. Barış, kardeşlik ve huzur mesajı veren bu durum, “Sukas tülbent devriminin taşlarını döşüyor” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Dualarla açılan seçim bürosu açılışına Genel Başkan Yardımcısı Berna Sarıoğlu Sukas’ın yanı sıra İl Başkanı Recep Taner, Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, milletvekili adayları Halil İbrahim Aktemur, Fevzi Köse ve Semra Yücel ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“NAZİLLİ İYİ OLACAK”

Ramazan gününde yaşanan aşırı sıcağa rağmen açılışa katılarak destek veren vatandaşlara teşekkür eden Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli iyi olacak, Aydın iyi olacak, Türkiye iyi olacak” dedi.

“VATANDAŞIN GÖNLÜNDE BİZ VARIZ”

Özcan’dan sonra kürsüye gelen Aydın İl Başkanı Recep Taner partisinin yedi ay önce kurulduğunu belirterek, “Kurulamaz dediler, kurulduk, tutunamaz dediler, tutunduk. 100 bin imza toplayamaz dediler, daha ilk gün 4 saatte 100 bin imzayı bulduk. Seçime giremez dediler, engelleri aştık. Allah’ın izniyle 24 Haziran seçimlerinde hem Aydın’da hem de ülke genelinde birinci parti olacağız. Fenerbahçe kongresinde algı Aziz Yıldırım’dan yanaydı ama 3 kat daha fazla oy alan Ali Koç başkan seçildi. Bizi basın yazmasa da, televizyon kanalları yer vermese de biz vatandaşın gönlünde varız, 24 Haziran’da oylarını İYİ Parti’ye vereceklerine inanıyoruz” diye konuştu.

“GÜÇLÜYÜZ VE HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENİYORUZ”

Ramazan ayında, 40 dereceyi bulan sıcak ve baskılara aldırmadan iyilerin evinin açılışına katılan cesur yürekli vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine başlayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Hukukçu Berna Sarıoğlu Sukas, “Genel başkanımızı cumhurbaşkanı yapmak için çıktığımız bu yolda değişik engeller ve baskılarla karşılaştık. Yedi aydır partimizi kurduğumuz bu süreçte gerek basının ambargosu, gerek iktidarın baskısı ile bizi yolumuzdan alıkoymak istediler. Ama biz cesurlar yılmadık, yolumuzdan dönmedik. Güçlüyüz ve her geçen gün daha da güçleniyoruz. Bu büyümenin en büyük örneklerinden birisi de Aydın ilimiz. Seçim çalışmalarında vatandaşlardan ‘yanınızdayız’ mesajı alıyoruz. ‘Kurtarın bizi, bitsin artık bu baskı’ diyorlar. Baskın bir seçimle karşı karşıyayız. Ama biz zaten sahalardaydık. Aylardık halkımızla beraberdik. Cenazesinde, düğününde hep yan yanaydık. O nedenle baskım seçim İYİ Parti için sıkıntı oluşturmadı” diyerek. Aydın’da İYİ Parti’yi birinci parti yapmak adına çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Berna Sarıoğlu Sukas’ın seçim bürosunun açılışı dualar eşliğinde gerçekleşti. Açılıştan sonra CHP ve Saadet Partisi stantlarını ziyaret etti.

BAŞARI DİLEDİLER

Daha sonra Uzun Çarşı esnafını ziyaret ederek ‘hayırlı iş’ dileğinde bulunan Sukas ve milletvekili adayları halktan büyük ilgi gördü. Esnaf ziyareti sırasında CHP Aydın Milletvekili adayı Avukat Süleyman Bülbül ile karşılayan Sukas birlikte fotoğraf çektirerek birbirine başarı diledi.

iyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-001.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-002.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-003.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-004.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-005.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-006.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-007.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-008.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-009.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-010.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-011.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-012.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-013.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-014.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-015.JPG

iyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-016.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-017.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-018.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-019.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-020.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-021.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-022.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-023.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-024.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-025.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-025.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-026.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-027.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-032.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-032.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-033.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-033.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-034.JPGiyi-partili-sukas-tulbent-devriminin-taslarini-dosedi-035.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.