İYİ Partili Sukas’tan engelli bireylere tam destek, hep destek!

İYİ Partili Sukas’tan engelli bireylere tam destek, hep destek!

Aydın’daki engelli STK’ları ile bir araya gelen İYİ Parti Aydın milletvekili adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Hukukçu Berna Sukas, “Sizlerin desteği ve dualarıyla iktidar milletvekili olacağım. Engelli bireylere tam destek, hep destek olacağız” dedi.

Akarsu Park’ta düzenlenen engelli kadın, gençlik, çocuk ve sosyal çalışma yapan Aydın’daki engelli STK temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya gelen İYİ Parti Aydın milletvekili adayı ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, onlarla görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya İl Başkanı Recep Taner, milletvekili adayı Fevzi Köse, Bozdoğan İlçe Başkanı Birol Özsoy, Aydın Sivil Toplum Platformu (ASTO) Başkanı Veli Tiryaki, engelli STK temsilcileri katıldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Masaları dolaşarak misafirlerle tek tek ilgilenen ve orucunu engellilerle açan Sukas, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Sukas’ın gözyaşlarını tutamadığını gören down sendromlu bir çocuğun “neden ağlıyorsun” sorusuna “sevinçten ağlıyorum çünkü seni tanıdığıma çok mutlu oldum. Seninle hep görüşelim” diye cevap verdi.

“İKTİDAR MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM”

Sorunlarının çözümü noktasında TBMM’de kapısını çalacak kimse bulamamaktan yakınan bir engelli STK başkanı; “iktidar milletvekillerine gidiyoruz, sonuç alamıyoruz. Muhalefet milletvekillerine gidiyoruz ‘iktidar biz değiliz’ cevabıyla karşılaşıyoruz. Biz yardım değil, destek istiyoruz” diye konuştu. İYİ Partili Sukas ise, “24 Haziran’da sizlerin desteği ve duasıyla milletvekili seçileceğim. Cumhurbaşkanı seçimlerinin ilk turda bitmeyeceği görülüyor. 8 Temmuz’da Genel Başkanımız Meral Akşener’i cumhurbaşkanı seçeceğiz. Dolayısı ile ben de iktidar partisi milletvekili olacağım. Engelli bir bireyin neler yaşadığını en az onun kadar biliyorum. Onlara tam destek, hep destek olacağız” sözleriyle hem engellilere desteğini hem de partisinin iktidara gelme konusundaki kararlılığını ortaya koydu.

“BENİ ANCAK KAZIYARAK ÇIKARIRLAR”

Daha sonra yaptığı konuşmada, her zaman engellilere destek olmaya çalıştıklarını ve parti olarak engellilerin yaşam kalitelerini arttırmaya yönelik projeler hazırladıklarını belirterek engellilere yönelik çalışmalar yapmaya devam edeceklerini kaydeden Sukas; “24 yaşındaki kızım down sendromlu. Engellilerin ne yaşadığını ne kadar sıkıntılar yaşayabileceklerini, insan hayatına nasıl etkileyebileceğini en az sizler kadar yaşadım ve yaşıyorum. Genel başkanımız iddialı olduğu konularda ‘ben oraya otururum, beni ancak oradan kazırlar’ der. Ben de bu konuyla alakalı gereken kapıda, gerektiği kadar otururum, beni ancak kazıyarak çıkarırlar yada o iş çözüme kavuşur” dedi.

“AYDIN’DA FACİA YAŞANIYOR”

Şehir ve gaziler konusunda “onlar için söz söylemeğe gerek yok. Onlar başımızın tacı” diye konuşan Sukas, Aydın’da bir facia yaşanıyor. Topraklarımız, tarım arazilerimiz jeotermal adı altında çok büyük tahribata uğramakta. Bunun için de kendi adıma söz veriyorum, gereken önlemleri alacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Engelli dernekleri bu çalışmadan dolayı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sukas’a teşekkürlerini dile getirdiler.

İftardan sonra partisinin Efeler İlçe Teşkilatının programına katılan Sukas, İlçe Başkanı Rahmi Aydın ve parti yöneticileriyle beraber Mimarsinan Mahallesindeki kafe ve kahvehanelere giderek vatandaşlardan partisine destek istedi.  

iyi-partili-sukas’tan-engelli-bireylere-tam-destek,-hep-destek!.JPGiyi-partili-sukas’tan-engelli-bireylere-tam-destek,-hep-destek!-001.JPGiyi-partili-sukas’tan-engelli-bireylere-tam-destek,-hep-destek!-002.JPGiyi-partili-sukas’tan-engelli-bireylere-tam-destek,-hep-destek!-003.JPG

008-013.jpg012-005.jpg029-005.jpg037-004.jpg

038-005.jpg041-003.jpg043-002.jpg045-002.jpg048-006.jpg033-001.jpg055-004.jpg057-003.jpg059-004.jpg064.jpg080-001.jpg083-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.