İYİ Partili Taner, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yer gösterdi

İYİ Partili Taner, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yer gösterdi

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Aydın’da aynı gün ve aynı yerde miting yapmak isteyen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a miting yapması için iki yer göstererek, birini seç dedi.

İYİ Gençlik Kolları İl Başkanlığı iftar yemeği düzenledi. İftar programına, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Aydın Adnan Sezgin ve Berna Sukas, İl Başkanı Recep Taner, Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Arslan, milletvekili adayları ve ilçe gençlik kolları başkanları katıldı. İftar yemeğine Taner’in, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri damga vurdu.

“GENÇLER İYİ PARTİ’YE OY VERECEK”

İftar yemeğinin açılış konuşmasını İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Arslan yaptı. Arslan, amaçlarının sevgi, saygı ve hoşgörü ortamını sağlamak olduğunu söyleyerek; “Seçimlere 32 gün kaldı. Seçimler kadar oturmayacağız ama sonunda biz kazanacağız. 24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak toplam seçmen sayısını yüzde 8’i ilk kez oy kullanacak olan genç kardeşlerimiz. Bu kardeşlerimin duygularını en iyi biz anlıyoruz. Bu genç kardeşlerimizin tamamının İYİ Parti’ye oy vermesini sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

“AKŞENER’İ CUMHURBAŞKANI SEÇTİRECEĞİZ”

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile alınan kararlarla seçime gidildiğini ifade eden İl Başkanı Taner, Bu süreçte İYİ Gençlikten elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımız olmalarını bekliyoruz. Çünkü çalınan sorularla sizin geleceğiniz çaldılar. Öncelikle ülkemiz için, demokratik parlamenter sistemi yeniden tesis için yoğun bir çalışma içine girmemiz lazım. Önceliğimiz Genel Başkanımız Meral Akşener’i cumhurbaşkanı seçtirmektir” diyerek İYİ Gençlere hedef gösterdi.

CUMHURBAŞKANINA YER GÖSTERDİ

Meral Akşener’in 27 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da Aydın’a gelerek İstasyon Meydanında halka hitap edeceğini hatırlatan Taner, “AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’da aynı tarihte Aydın’da miting yapmaya karar vermiş. İl teşkilatı olarak mitingle ilgili tüm izinleri aldık. Buna rağmen miting hakkımız gasp edilmeye çalışılıyor. Vali Bey’e söyledim. Şimdi de söylüyorum, eğer Erdoğan, Meral Akşener’in miting yaptığı günde Aydın’a gelip miting yapmak istiyorsa gitsin Malazgirt Meydanı ya da Tellidede Meydanında yapsın” sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a miting yapması için yer gösterdi.

“ARTIK SENİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ”

Miting yapma hakkı ellerinden alınırsa, iktidarı halka şikâyet edeceklerini kaydeden Taner, “Korkunun ecele faydası yok. AKP ekonomik ömrünü doldurmuş, 24 Haziran’da atılacak bir parça haline geldi. Sayın Cumhurbaşkanı senden sıkıldık. Artık seni görmek istemiyoruz. 24 Haziran’da seni emekliye sevk edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

İl Başkanı Taner’in konuşmasının ardından kürsüye gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili adayı Aydın Adnan Sezgin, gençlerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GENÇLERİN YÜREĞİNE SU SERPTİ

Ramazan ayının bu manevi atmosferinde gençlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ve iki evlat annesi olduğunu ifade eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili adayı Berna Sukas ise gençlerin yüreğine su serpti. Gençlere seslenen Sukas şöyle konuştu:

“GENÇLERİ KARTVİZİT DİLENİRKEN GÖRMEK İSTEMİYORUM”

 “İYİ Parti iktidarında gençlerin yüzündeki hüznü, umutsuzluğu silip, gençlerin gözlerini tekrar parlarken mutlu, umutlu görmek için iktidar olacağız. Hiçbir gencimizi hiçbir siyasi partinin kapısında kartvizit dilenirken görmek istemiyorum. Layık olduğunuz şekilde, layık olduğunuz ve hak ettiğiniz şekilde mesleklerinizi yapabilmenizi, çalışabilmenizi, bütün bunları kimseye ihtiyaç duymadan kendi gücünüzle yapabilmenizi sağlamaya söz veriyorum.”

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda İYİ Gençlik, milletvekili adayları ile birlikte seslendirilen parti müziklerine tempo tuttu.

iyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-001.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-002.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-003.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-004.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-005.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-006.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-007.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-008.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-009.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-010.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-011.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-012.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-013.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-014.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-015.JPG

070.jpgiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-016.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-017.JPGiyi-partili-taner,-cumhurbaskani-erdogan’a-yer-gosterdi-019.JPG  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum