İYİ Partili Taner’den “Öğretmenleri iyileştirin” çağrısı

İYİ Partili Taner’den “Öğretmenleri iyileştirin” çağrısı

İYİ Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Taner, "Öğretmenler daha iyi duruma getirilmeli" dedi.

İYİ Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner’in Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajı şöyle:

“Öğretmenler, insan hayatında iz bırakan, toplum üzerinde etkili olan iyi insanlardır. Hepimizin hayatında bizlere yol gösteren, doğruyu öğreten öğretmenlerin izi vardır. Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” diyerek eğitimin ve öğretmenlerin önemine vurgu yapmıştır.

Gelecek nesillerin şekillendiricisi olan öğretmenlerimiz maddi ve özlük hakları bakımından daha iyi bir duruma getirilmeli, emekli öğretmenlerin şartları iyileştirilmelidir.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, ülkenin geleceği için çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, günlerini tebrik ediyorum. Bizleri yetiştiren, geleceğimizi hazırlayan ve bilginin gücüyle yolumuzu aydınlatan siz değerli öğretmenlerimizi, her daim minnet ve şükran ile hatırlıyor, Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden, görevleri başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum.”  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.