İYİ Partililer 3’üncü kuruluş yılını pasta keserek kutladı

İYİ Partililer 3’üncü kuruluş yılını pasta keserek kutladı

İYİ Parti’nin 3’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Aydın il yönetimi tarafından yemek düzenlendi. Yemekte bir araya gelen partililer, partinin kuruluş yıldönümünü pasta keserek kutladı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Süleyman Demirci hedeflerini açıkladı.

Efeler Belediyesi Menderes Park’ta düzenlenen yemeğe İl Başkanı Süleyman Demirci, Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Kurucu İl Başkanı Recep Taner, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Kadın Politikaları Başkanı Buket Saran, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

recep-taner-012.jpgRECEP TANER’DEN YENİ SİYASETÇİLERE TAVSİYE

İYİ Parti’nin 3’üncü kuruluş yıldönümü kutladıklarını belirten İYİ Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner, “Partimiz 3.’üncü yılında yüzde 13-15 oy oranına ulaştı. Bu oranın daha da yükseleceğindir ki İYİ Parti’ye yönelik operasyon başladı. Partimizi frenlemeye çalışıyorlar ama vatandaşlarımız Genel Başkan Meral Akşener’in yürüttüğü politikayı sonuna kadar destekliyor. Hükümetin devletin ve milletin yararına yaptığı uygulamaların desteklenmesi, devlet ve millet için sıkıntı yaratacak durumlarda karşı duruş göstermesi gibi olması gereken yapılıyor. Genel başkanımız il il, ilçe ilçe geziyor. Partimiz iyiye gidiyor” diyerek siyasete yeni katılanlara “ne söyleyeceğinizden çok önemli olan şey, neleri söylemeyeceğinizdir” uyarısında bulundu.

aydin-adnan-sezgin-005.jpgSEZGİN: “İKTİDARI ETKİLİYORUZ”

3 yılda İYİ Parti olarak hem Türkiye’de hem de Aydın’da çok önemli gelişmeler sığdırdıklarını öne süren İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, “Sayın genel başkanımızın önderliğinde, ülkenin siyaset manzarasını değiştirdik. Birçok konuda iktidarı etkileme fırsatı bulduk. İktidar bizim seslendirdiğimiz meseleler ve çözümlerin üzerine gitmek zorunda kalıyor. İktidarın politikalarında etkimizin bulunduğundan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Partimizin güçlendirilmesi için çok önemli adımlar atıldı. Partimizim yükselişini hepimiz izliyoruz. Bir takım sorunlar yaşandı ama bunlar Türk siyasi hayatında çok sık yaşanan sorunlar. Yaşadığımız sıkıntıları atlatacağız. Mevcut süreçten partimizin kuvvetlenerek çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın. Dışarıdan bir takım hamleler olmuş olabilir ama partimiz bu sınavdan başarıyla çıkacak kadar olgundur, bu daha da gelişecektir. Yerelde de yaptığımız çok şey var. Milletvekili seçimlerinde almış olduğumuz yüzde 15’lik bir oran çok önemli. Yerel seçimlerde sağladığımız netice muhteşem. Bunun somut örneği 2 ilçe belediye başkanımız, 50’nin üzerinde meclis üyelerimizdir” diye konuştu.

aytekin-kaya.jpg“İYİ PARTİ’DEN KORKUYORLAR”

İYİ Parti’nin iyi yolda ve önünün açık olduğunu söyleyen İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, partilerinin akla hayale gelmeyecek bir şekilde iftiraya maruz kaldığını belirterek, “Partimiz ve İstanbul il başkanımız kötüleniyor. Partimizin iyiye gitmesinden korkuyorlar, korkunca da ne diyecekler? FETÖ’cü diyecekler ama yok öyle bir şey” diyerek İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğu iddiasında bulunan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ı isim vermeden eleştirdi.

 

kursat-engin-ozcan-001.jpg“İYİ İŞLER YAPTIK”

Millet İttifakı ortakları CHP ile Aydın’da iyi işler yaptıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinden önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz vaatlerimizi yerine getirmek için çalışıyoruz. Hiçbir kaygıya, siyasi çekişmeye, tartışmaya yer vermeden memleketimize hizmet etmek istiyoruz” dedi.

 

 

suleyman-demirci-003.jpgİL BAŞKANI DEMİRCİ HEDEF VERDİ

Kurucu İl Başkanı Taner, Milletvekili Sezgin, belediye başkanları Kaya ve Özcan’dan sonra konuşan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, amaçlarının Türkiye ve Türk Milletinin iyi olması olduğunu söyleyerek genel ve yerel seçimlerdeki hedeflerini açıkladı. Başkan Demirci, “2023 genel seçimlerinde 3 milletvekili, 2024 yerel seçimlerinde ise Büyükşehirden 17 ilçemize kadar her ilçemizde iyi bir netice alacağız. Aydın’da hedefimiz en az 3-4 milletvekili yerelde ise en fazla ilçe belediye başkanlığı ile Büyükşehir belediye başkanlığını kazanmaktır” sözleriyle il yönetimi olarak hedeflerini açıkladı.

Yapılan konuşmaların ardından, gecenin sonunda İl Başkanı Demirci, Milletvekili Sezgin ve partililer, İYİ Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla pasta kesti. 

r-(1)-032.jpgr-(2)-036.jpgr-(3)-026.jpgr-(4)-018.jpgr-(5)-008.jpg

047-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.