İzci Çocukları Taşıyan Araç Kaza Yaptı: 12 Yaralı

İzci Çocukları Taşıyan Araç Kaza Yaptı: 12 Yaralı

İzmir'den Muğla'nın Fethiye ilçesine kampa giden öğrencilerin içinde bulunduğu minibüs Gökova'da kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki elektrik direğine çarptı, daha sonra tarlaya uçtu. Araç içinde bulunan 9-12 yaş arasındaki 10 çocuk tarlaya savruldu.

- İzmir'den Muğla'nın Fethiye ilçesine kampa giden öğrencilerin içinde bulunduğu minibüs Gökova'da kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki elektrik direğine çarptı, daha sonra tarlaya uçtu. Araç içinde bulunan 9-12 yaş arasındaki 10 çocuk tarlaya savruldu. Çocuklarla birlikte bir öğretmen ve şoför ağır yaralandı. Yaralıları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Devlet Hastanesi'ne taşıyan ambulanslardan biri de Menteşe Uğur mumcu Bulvarındaki ışıklarda kamyonetle çarpıştı. Kamyonet sürücüsü, AKS görevlisi ve bir hemşire yaralandı. Kaza sonrası Muğla-Fethiye karayolu çift yönlü 20 dakika trafiğe kapatıldı.

Kaza, Gökova-Fethiye yolu Ataköy mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İzmir'den yola çıkan ve izci grubunu taşıyan Zeki Yiğit yönetimindeki 48 GU 956 plakalı minibüs kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki demir elektrik direğine çarptı, ardından da taklalar atarak tarlaya yuvarlandı. Araç içindeki, yaşları 9 - 12 arasında değişen Batuhan Bostancı, Ramazan Enes Demirci (11) , Burak Cerit, Sami Umut Kayserili, İbrahim Kerem Çetin, Ahmet Yasin (12), Kerem Şahbaz (11), Hasan Basri Şahbaz, Yunus Emre Çiçekçi (9), BerkayBaydaş isimli öğrencilerle öğretmen Salih Gökçe (26) ve şoför Zeki Yiğit (55) tarlaya savruldu. Olay yerine Muğla ve çevresinden çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Hastanelerden alınan ilk bilgilere göre, öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmazken, öğretmen Salih Gökçe ve şoför Zeki Yiğit'in durumlarının ağır olduğu bildirildi.

AMBULANSLA KAMYONET ÇARPIŞTI

Yaralıları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne taşıyan Özel Yücelen Hastanesi'ne ait bir ambulans, Menteşe Sanayi Kavşağı'nda bir kamyonetle çarpıştı. Kazada, 48 DC 242 plakalı kamyonet sürücüsü Özkan Canoğlu ile ambulanstaki Acil Kurtarma Servisi görevlisi Alaattin Kaya ve hemşire Hürü Gül Eriş hafif yaralandı. Yaralılar, diğer yaralılarla birlikte başka ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

İki kazada toplam 15 kişi yaralanırken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İZCİ ÇOCUKLARI TAŞIYAN ARAÇ KAZA YAPTI: 12 YARALI

İZCİ ÇOCUKLARI TAŞIYAN ARAÇ KAZA YAPTI: 12 YARALI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.