İzgören Anlattı: Sizin Dükkân Torunlara Kalır mı?

İzgören Anlattı: Sizin Dükkân Torunlara Kalır mı?

İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Aydın Ticaret Odası'nın (AYTO) Eğitim Günleri Programı kapsamında Aydın'a geldi.

- İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Aydın Ticaret Odası'nın (AYTO) Eğitim Günleri Programı kapsamında Aydın'a geldi. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atatürk Kongre Merkezi'nde “Sizin Dükkan Torunlara Kalır mı?” isimli bir sunum yapan İzgören, Türkiye’den ve dünyadan örnekler verdi.

Miletos Konferans Salonu'ndaki programa AYTO Başkanı Hakan Ülken, AYTO Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, AYTO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, AYTO üyeleri, ADÜ öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Konferansı açılış konuşmasını yapan AYTO Başkanı Ülken "Markalaşmayla ilgili çalışmamız olmuştu. Markadan bahsediyorum çünkü Ahmet Şerif İzgören alanında bir marka. Marka olmak için şirket olabilirsiniz ama bir şahıs olarak kendi alanında marka olmak, markalaşmak kolay bir iş değil, kendisini tebrik ediyorum" dedi.

Ülken'in ardından sunumuna başlayan İzgören, katılımcılara, aile şirketlerinde kurumsallaşmanın sağlanması için gerekli olan kavramları anlatarak, kurum kültürünün öneminin altını çizdi. İzgören gelecek planlaması, etkili iletişim ve bilgiye yatırım yapmanın başarılı bir iş hayatının mutlak unsurları olduğunu vurguladı, Türkiye’den ve dünyadan örnekler verdi. Türkiye'de 10 milyon kişinin üzerinde sigortasız işçi çalıştırıldığını belirten İzgören, "Türkiye'deki işletmelerin yüzde 80'inin 10 kişiniin altında, yüzde 60'ının da 5 kişinin altında çalışanı var. Çalışma yaşındaki 26 milyon kadından 20 milyonu çalışmıyor. Dünyadaki şirketlerin yüzde 80'i aile şirketi. Ortaklıkların yüzde 80'i de ilk 7 yılda bitiyor" dedi.

İzgören seminerde gelecek planlaması, etkili iletişim ve bilgiye yatırım yapmanın başarılı bir iş hayatının mutlak unsurları olduğunu ifade ederek, yaşanmış örnekler anlatarak sunumunu tamamladı. Sunumun ardından AYTO Başkanı Ülken, İzgören'e sunumundan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

İZGÖREN:

1-(2)-021.jpg

1-(1)-024.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.