İzmir aşkı soyadını değiştirtti

İzmir aşkı soyadını değiştirtti

Tıbbi Mümessil Çınar ve Doktor Arzu İzmir, soyadlarını gururla taşıdıklarını belirterek, “Çünkü biz İzmir’e aşığız” dedi.

25 yaşında adını ve soyadını değiştirmeye karar veren Tıbbı Mümessil Süleyman Eroğlu, mahkemeye başvurup, ismini Çınar İzmir yaptı. 4 yıl sonra İzmir Özel Can Hastanesinde görevli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Arzu Güler ile evlendi.

İzmir çifti, gittikleri birçok yerde soyadları ile anılır olmaya başladı. Arkadaşları ve çevresindeki kişiler onlara “Bay İzmir, Bayan İzmir” şeklinde seslenmeye başladı. Dr. Arzu İzmir, eşinin evliliklerinden 4 yıl önce aldığı ad ve soyadı değiştirme kararını çok yerinde ve anlamlı bulduğunu belirterek, “İzmir soyadımızı gururla taşıyoruz. Eşimle mecburi hizmet görevim için Yozgat’a gitmiştik. Şehir dışında İzmir soyadı ile anılmak çok farklı. Hastanede bana ‘Bayan İzmir’ diyorlardı. Tabi ki bu durum hoşuma gidiyor ve beni gururlandırıyordu. Yaşadığımız şehri çok seviyoruz” dedi.

Adını ve soyadını değiştirmek için Adliye Sarayına gittiği sırada, dilekçesini yazan Arzuhalci ile ilginç bir diyalog yaşadıklarını ifade eden Çınar İzmir ise “İsmimi değiştirmeye karar verdiğimde arzuhalciye gidip bir dilekçe yazdırdım. Arzuhalci bana, ‘Benim soyadım Çınar, kızımın ismi ise İzmir’ deyince çok şaşırmıştım. Anne tarafım Rizeli, baba tarafım Selanikli. Ailecek İzmir’i çok seviyoruz” diye konuştu. İzmir çiftinin Şimal (2) ve Kuzey (7) isminde 2 de çocukları var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.