İzmir Başbakanlık Ofisi Ankara Ofisi Gibi Tasarlandı

İzmir Başbakanlık Ofisi Ankara Ofisi Gibi Tasarlandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmir’deki ofiste bulunan eşyaların Ankara’dakiyle aynı olduğunu belirterek, “Geleneği olan bir bina olacak” dedi.

İzmir Başbakanlık Ofisi’nin açılışının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmir’deki ofiste bulunan eşyaların Ankara’dakiyle aynı olduğunu belirterek, “Geleneği olan bir bina olacak” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir Başbakanlık Ofisi’nin açılışının ardından protokolle birlikte ofisi gezdi. Ofis açılışının ardından karşı yolda bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi binasına geçen Davutoğlu, belediye başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etmeden önce ofis hakkında “İçerisi gayet güzeldi. Zaten biliyordum. İnşallah burada güzel faaliyetler gerçekleştiririz. Ankara’daki merkez binadaki bütün eşyaları gönderdik. Aynı mekan, aynı tasarım. Geleneği olan bir bina olacak” diye konuştu.

İZMİR’E İLKLER MÜZESİ

Basına kapalı geçen ziyaretin ardından konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da “Sayın Başbakanımız ilkler müzesi yapalım İzmir’e dedi. Biz de Ege Medeniyetleri Müzesini önermiş olduk. Komşu olmamızı çok iyi karşılıyorum. İzmir’in ve Ege’nin bütün sorunlarını hemen bir yolu geçerek Sayın Başbakanımız ve onun görevlendireceği bürokrat arkadaşlara ulaşıp sorunlarımızı yerinde göstererek, projeyi onların da sahiplenmesini sağlayarak kentimizin kalkınmasında önemli bir kaldıraç olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.