İzmir Derbisi Karşıyaka’nın

İzmir Derbisi Karşıyaka’nın

PTT 1. Lig’in 10. haftasında Karşıyaka ile Bucaspor karşılaştı. İki İzmir ekibinin mücadelesinde gülen taraf 1-0’lık skorla Karşıyaka oldu.

- PTT 1. Lig’in 10. haftasında Karşıyaka ile Bucaspor karşılaştı. İki İzmir ekibinin mücadelesinde gülen taraf 1-0’lık skorla Karşıyaka oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Antrenörü Mustafa Ati Göksu, karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Maçın zor geçeceğini bildiklerini dile getiren Göksu, “Geçtiğimiz iki maçı kaybettikleri için futbolcularım moralsizdi. Bundan sonra artık yolumuza devam edeceğiz. İlk devre normal bir mücadele vardı, ama ikinci devre ağırlık bizdeydi. Galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.

BUCASPOR CEPHESİ

Maçın ilk yarısında kendilerinin önde oynadığını söyleyen Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, “Penaltıdan sonra rakibe daha çok pozisyon verdik. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Ofoedu’yu çok iyi tanıyorum. O pozisyonun penaltıyla alakası yok. 10 maç, 9 penaltı, bu tesadüf olamaz. Asıl önemli olan şey, bu çocukların gösterdiği onurlu mücadele. Ben onları tebrik ediyorum. Bu takım her türlü Play-off’un içinde yer alır” diye konuştu.

Karafırtınalar, taraftarların tepkileri üzerine sorulan soruya ise, “Benim mukavelem devam ediyor. Sahada takımı çalıştırıyorum. Bucaspor için elimden geleni yapıyorum. Söylenenlere çok kulak asmıyorum. İnsanların sabretmesi lazım, yapılanlara bir dönüp bakmaları lazım” diye cevap verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.