İzmir Kış Trofesi 2. Ayak Yarışları Çeşme’de yapıldı

İzmir Kış Trofesi 2. Ayak Yarışları Çeşme’de yapıldı

2018 İzmir Kış Trofesi 2. Ayak Yarışları, Çeşme Marina’da 32 teknenin katılımıyla yapıldı.Çeşme Marina’da yapılan ve 32 teknenin katıldığı 2018 İzmir Kış Trofesi 2. Ayak Yarışlarında, brifingin ardınd...

2018 İzmir Kış Trofesi 2. Ayak Yarışları, Çeşme Marina’da 32 teknenin katılımıyla yapıldı.

Çeşme Marina’da yapılan ve 32 teknenin katıldığı 2018 İzmir Kış Trofesi 2. Ayak Yarışlarında, brifingin ardından hakem heyeti ve tekneler denize açıldı. Çeşme Boğazındaki havanın limitlerin altına inmemesi nedeniyle hakem heyeti “kadara tehir” ilan etti ve tekneler marinaya geri döndü. Ölçümlere devam eden heyet, 25-32 knot arasında değişen hava oturmayınca “tehir altı aydın toka” etti ve ilk gün yarışı kapandı. Aynı gün akşamüstü ise Çeşme’ye özgü kumru ikramı gerçekleşen Kış Trofesi 1. Ayak Ödül Töreninde ekipler yorgunluk attı. Ödül töreninde; IRC 1’de Lezita Lemon, IRC 2’de Arnes, IRC 3’de Yunus Marin Cygnus, IRC 4’de Quattro 4, IRC’5 de Miranda ve Destek Sınıfında Fun Lemon-Baran Ambalaj birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

Yarışın ikinci günü, güneşli güzel bir havada başladı. Brifing sonrasında denize açılan tekneler, 14-18 knot rüzgar altında 2 keyifli yarışı başarıyla tamamladı. Kış Trofesi 2. Ayak Yarışlarında; IRC 1’de Lezita Lemon, IRC 2’de Arnes, IRC 3’de Yunus Marin Cygnus, IRC 4’de Lady Fast, IRC’5 de Fermer ve Destek Sınıfında Fun Lemon-Baran Ambalaj birincilik kazandı.

İzmir Kış Trofesi 3. Ayak Yarışları ve 2. Ayak yarışının ödül töreni, 17-18 Mart tarihlerinde Çeşme’de yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.